Neden MC-TR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitleli başka forum olsa kesinlikle burayı tercih etmezdim :))
Neden burayı tercih etmezsin? Yönetim mi kötü, yanlış mı davranıyoruz üyelere, yani bir sebebi olmalı kitleli başka bir forum diyorsun; Minecraft Türkiye kitlesinin bir gelişmiş yeri burası zaten. Bunun bir üstü veya bir altı genel oyunlara kaydığından dolayı da gerek satıcı/takım gerek sunucular için ayrı problem yaratır.

Kitleli başka forum olsa kesinlikle burayı tercih etmezdim :))
Neden tercih etmezdinki kimse kötü davranmıyor çok toxic bir kitlesi yok yetkililerinde bir yamuğunu görmedim ben ?

Kitlesi güzel, ve çok büyük bir forum güzel dostluklar kurabilirsiniz.
Birkaç yetkilisi ve satıcısı haricinde mükemmel bir platform.

Neden tercih etmezdinki kimse kötü davranmıyor çok toxic bir kitlesi yok yetkililerinde bir yamuğunu görmedim ben ?
Toxic kitlesi yok mu? Bence bunu düşünmelisin. Yönetim iyi ancak bazı kurallar aşırı gereksiz.

Toxic kitlesi yok mu? Bence bunu düşünmelisin. Yönetim iyi ancak bazı kurallar aşırı gereksiz.
Ben yok demedim * çok yok dedim * ayrıca olsa bile toxiclik yapması zor raporladığın zaman mesajı , siliyor moderatör ekibi .

Gereksiz olduğunu düşündüğünüz kural nedir? Satış ile alakalı kurallar ise neresi gereksiz?

Bazı toxicler yani nasıl desem böyle sanki en iyi oymuş gibi davrananlar dışında güzel düzgün bir forum olması bile benim için yeterli olur.​

Mesela bir ekip üyesi yüzünden tüm takımın ceza alması
Merhaba @Zelious,
̷B̷i̷r̷ ̷e̷k̷i̷p̷ ̷ü̷y̷e̷s̷i̷ değil bir ekip yöneticisi olmalı bahsetmiş olduğunuz durum. Ayrıca bunları dün detaylıca konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Kurallar gayet yerinde, sizin işinize yaramadığı düşüncesiyle bunu dediğinizi düşünüyorum. Şikayetleriniz varsa Forum Destek kategorisini kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.

Merhaba @Zelious,
̷B̷i̷r̷ ̷e̷k̷i̷p̷ ̷ü̷y̷e̷s̷i̷ değil bir ekip yöneticisi olmalı bahsetmiş olduğunuz durum. Ayrıca bunları dün detaylıca konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Kurallar gayet yerinde, sizin işinize yaramadığı düşüncesiyle bunu dediğinizi düşünüyorum. Şikayetleriniz varsa Forum Destek kategorisini kullanabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.
Dediğiniz şeyde haklısınız ekip yöneticisinin yaptığı bir olaydan dolayı takımı kapanınca böyle bir şeyi gereksiz bulmuş sanırsam umarım bu tarz şeylere çözüm bulduğunuz gibi toxiclik yapan insanları da durdurabilecek bir kaç şey yapabilirsiniz

Flörtüm dışında tek bildirim gelen yer olduğu için.

İlgili yetkili ekibi, güzel teması (en çok bu) ve ziyaret sayısı yüksek​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl