Paylaşım Neden LOL'e Hiç Başlamadım?

tekatart

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
tekatart

Discord:

tekatart

Küçüklüğümden beri LOL, bana çok çekici bir oyun olarak gözüküyordu. Imagine Dragons'ın havalı şarkıları, e-sporcular, yayıncılar...

Ancak büyüdükçe ne kadar korkunç bir stres kaynağı olduğunu gördüm. LOL, kompetitif ve sabır gerektiren bir oyun. Aynı Clash Royale gibi. Ve şöyle bir şe söyleyeyim: Clash Royale'i şakasız 10 yıldan fazladır oynuyorum.

Bu oyunları daha önce oynadım!

Bu tür oyunlar zaman geçirmek için iyi ancak LOL maçları önceden belirsiz bir şekilde uzun sürebildiğinden dolayı insanı bilgisayara bağlayabiliyor ve böylece oyuncu strese bu süre boyunca maruz kalıyor.

İşte her ne kadar arkadaşlarım beni zorlasa da bu yüzden LOL'e başlamıyorum.

LOL'e başlamamı istiyorsanız bunu yanıtlarda belirtin :D

Küçüklüğümden beri LOL, bana çok çekici bir oyun olarak gözüküyordu. Imagine Dragons'ın havalı şarkıları, e-sporcular, yayıncılar...

Ancak büyüdükçe ne kadar korkunç bir stres kaynağı olduğunu gördüm. LOL, kompetitif ve sabır gerektiren bir oyun. Aynı Clash Royale gibi. Ve şöyle bir şe söyleyeyim: Clash Royale'i şakasız 10 yıldan fazladır oynuyorum.

Bu oyunları daha önce oynadım!

Bu tür oyunlar zaman geçirmek için iyi ancak LOL maçları önceden belirsiz bir şekilde uzun sürebildiğinden dolayı insanı bilgisayara bağlayabiliyor ve böylece oyuncu strese bu süre boyunca maruz kalıyor.

İşte her ne kadar arkadaşlarım beni zorlasa da bu yüzden LOL'e başlamıyorum.

LOL'e başlamamı istiyorsanız bunu yanıtlarda belirtin :D
2 yıl bırakıp tekrar başladım mental sağlığım çökmek üzere.

Sürekli oynar dururdum en son 400 levele çıkıp hesabı satma kararı aldım kurtulurum diye bilemedin 2 yıl geçti hala oynuyorum kaçamıyorsun.

clash royale ve lol mü :D

en basitinden sana şöyle söyleyeyim. clash royale de chat özelliği yok, maç. 2 3 dk sürüyor.

lolde chat var, bazı maçlar 1 saate yaklaşıyor

aradaki tilt olma farkını sen hesap et

Hayatımda hiç oynamadım oynadım tabi ama benlik ilgimi çeken bir tür değildi oynayanlara Allah sabır versin :sohappy:

clash royale ve lol mü :D

en basitinden sana şöyle söyleyeyim. clash royale de chat özelliği yok, maç. 2 3 dk sürüyor.

lolde chat var, bazı maçlar 1 saate yaklaşıyor

aradaki tilt olma farkını sen hesap et
CR'de üst liglerde emojilerle oluşturulmuş bir dil var. Onu kullanınca LOL'de edilen küfürler bazı alanlarda hafif kalabiliyor. :D

Ama dediğin gibi hocam, LOL'de maruz kalma süresi daha fazla

lol oynanmaz sonra obez biri olcam ne çimene dokuncam ne sosyal hayatım olacak. Değmez hacı.

Clash Royale demişken en çok oynadığım oyunlardan biri idi P2W gelince sarmadı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl