Çözüldü Neden Hiç 1.9 YOK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FabiaNo` ム

FabiaNo` ム
Elmaslar
42

Discord:

FabiaNo` ム#3893

Merhaba arkadaşlar beni bilen bilir biraz düzenli bir insanım (ya da olmaya çalışırım) ve şunu farkettim minecraftın 1.10 u bile çıktı biz hala 1.8 ve 1.7 oynuyoruz. Tamam 1.10 daha çok yeni fakat sunucular yavaş yavaş 1.9a geçmeye başlıyor. Yeni açılanlar da 1.9 plugin paketi olmadığı için 1.9 kullanmıyorlar. İnanıyorum 1.9 plugin paketi yaparak forumumuzda daha fazla görüntülenme elde edebiliriz ve bu sayede yeni arkadaşlar edinebiliriz. Bu düşünceme katılmayabilirsiniz. Fakat kim ilk 1.9 paketlerinden birinin kendisine ait olmasını istemez? Okuduğunuz için teşekkür ederim ve iyi plugin paketlerini beklerim. MC-TR ailesi olarak farkımızi göstermeliyiz.

Merhaba arkadaşlar beni bilen bilir biraz düzenli bir insanım (ya da olmaya çalışırım) ve şunu farkettim minecraftın 1.10 u bile çıktı biz hala 1.8 ve 1.7 oynuyoruz. Tamam 1.10 daha çok yeni fakat sunucular yavaş yavaş 1.9a geçmeye başlıyor. Yeni açılanlar da 1.9 plugin paketi olmadığı için 1.9 kullanmıyorlar. İnanıyorum 1.9 plugin paketi yaparak forumumuzda daha fazla görüntülenme elde edebiliriz ve bu sayede yeni arkadaşlar edinebiliriz. Bu düşünceme katılmayabilirsiniz. Fakat kim ilk 1.9 paketlerinden birinin kendisine ait olmasını istemez? Okuduğunuz için teşekkür ederim ve iyi plugin paketlerini beklerim. MC-TR ailesi olarak farkımızi göstermeliyiz.
bunu hatırlatman iyi oldu :)

Haklısınız Pluginer lerin 1.9 &1.10 Plugin paketi yayınlama zamanı geldi!

Sebebi İse Çoğu Server PvP Server Üzerine Kuruldu.Skyblockda Bile PvP var. 1.9 Da Gelen Yeni PvP Sistemi İle PvP, PvPLikten Çıktı.Başka Olaya Büründü.Önceden El İle Bilek Gücü İle Kazanma Vardı.Şimdiki Yeni Nesil PvPDe Tamamen Şans.İşte Bu Yüzden Çoğu Sunucu 1.7 ve 1.8de Kaldı.Ayrıca EK Olarak Niçin Hem 1.7 Hem 1.8den Giriş Yapılıyor Sunuculara Sadece 1.8 veya Sadece 1.7den Giriş Yapılsın Diyenlere Söylüyorum.1.8'de Çoğu Kötü Olan Kardeşlerimizin Bilgisayarında Çökmeler Yaşanıyor.O Yüzden 1.7 İle Giriyorlar.Ve Çoğu Herkezin Bilgisayarı En Fazla 1000 TLyi Geçmediği İçin ve Kötü PCLeri Olduğu İçin 1.7 İle Giriş Yapmak Zorunda Kalıyorlar.

kardeşim 1.15.0 bile cıksa bu pvp duzeltilmediği surece ben veya biz 1.8 veya 1.7 de kalcagımızı duşunüyorum . Ve MustafaTRYE katılıyorum

Sebebi İse Çoğu Server PvP Server Üzerine Kuruldu.Skyblockda Bile PvP var. 1.9 Da Gelen Yeni PvP Sistemi İle PvP, PvPLikten Çıktı.Başka Olaya Büründü.Önceden El İle Bilek Gücü İle Kazanma Vardı.Şimdiki Yeni Nesil PvPDe Tamamen Şans.İşte Bu Yüzden Çoğu Sunucu 1.7 ve 1.8de Kaldı.Ayrıca EK Olarak Niçin Hem 1.7 Hem 1.8den Giriş Yapılıyor Sunuculara Sadece 1.8 veya Sadece 1.7den Giriş Yapılsın Diyenlere Söylüyorum.1.8'de Çoğu Kötü Olan Kardeşlerimizin Bilgisayarında Çökmeler Yaşanıyor.O Yüzden 1.7 İle Giriyorlar.Ve Çoğu Herkezin Bilgisayarı En Fazla 1000 TLyi Geçmediği İçin ve Kötü PCLeri Olduğu İçin 1.7 İle Giriş Yapmak Zorunda Kalıyorlar.
.-.Hocam ben plugin dedim burdan pvp ye nasıl geldiniz :king:

.-.Hocam ben plugin dedim burdan pvp ye nasıl geldiniz :king:
Çogu Serverde Arena Var Ör: Skyblock,Faction,Survial,SkyWars Vb.. Nerdeyse Hepsinde Ve 1.9 Da Pvp Yi Batırıp Daha Çok Modlar ı Gerçek Minecraft Ta Geçirdikleri İçin Kimse 1.9 Tercih Etmiyor Çünkü Her Yerde Pvp Var Ve Tercih Edilmediği İçinde Plugin Paketi Yapma Gereksimi Duyulmuyor Ayrcıca Kendi Görüşümü De Belirtmek İstiyorum 1.9 Olarak Tam Pluginler Rayına Oturmuş Deil Zaten 1.9 Fazla Kullananda Yok Bilmiyoruz Ve Bir Dokuz Fps Yi Gerçekten Düşürüyor Bence Şu Anlıkta En İyi Si 1.7-1.8

Yanlış anlıyorsunuz. Forumumuzda daha fazla görüntülenme elde etmek amacımız. Herkes olmasa da 1 kişi olsa da 1.9 plugin kullanıyor. Sadece 1 kişi olsa bile paket yaparsak hem o kişiler forumumuza kayıt olur hem de adınız ilk paketlerden biri olarak minecraft tarihine geçer.

Kardeş tamamda tüm serverler 1.10.1 geçse pvp diye bişey kalmaz! diyelim 1.10.2 paket yaptılar tamam serverine yükledi adam factionun ne anlamı kalcak paketle??!

Büyük sunucular mesela hypixel 1.9 daki gibi de vursan 1.8 deki gibi vurmuş sayılıyor bundan ilerleyin

Kardeş kolaysa söyleyenler yapsın yani bunun çevirisi var editlemesi var entegresi var VİA Version indirin onu kullanın daha rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl