Neden herkes deyişik resimler koyuyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.693
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aron

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11
Forumda görüyorum herkesin deyişik, anime türü bir resmi var neden? Artık bende bu resimden yapdım. Yani herkes başkasının resmini koymuş

Forumda görüyorum herkesin deyişik, anime türü bir resmi var neden? Artık bende bu resimden yapdım. Yani herkes başkasının resmini koymuş

İsteyen istediği resimi koyabilir küfürlü ve +18 olmadığı sürece çoğunluk olarak güzel duruyor da diyebiliriz kişilik meselesi biraz da zevk meselesi ve herkes değil çoğunluk dersen daha doğru olur.

Konu genel olarak minecraft veya oyunlar olunca insanlar kendi resimlerini koyma gereği duymuyor sonuçta nasıl kullanıcı ismin gerçek değil neden gerçek halin olasın ki? Ayrıca genelde gamerların çoğunlu kendi resimlerini kullanmayan insanlar oluyor. :D

İnsanların profil resimlerini koymak için sebepleri olmasına gerek yok. Beğenmiştir, koymak istemiştir. Ya da kendini ifade ettiğini düşünüp kendini koymaktansa o resmi koymuştur.

beğendigin birini koyabilirsin ben gibi :/

Herkes niye ciddi cevaplar vermiş konu Mizah ve Eğlence kategorisinde xd

Valla bence deyişik isimler daha çok iyi ve havalı oluyor .D

X,Y,Z adında 3 tane eleman düşünelim. ve 3 adam var diyelim her biri 1 elemanı beğeniyor. Ancak diğer elemanları beğenmiyor ise ve bu her hangi bir yasak bulundurmuyor. Kişi özgürce istediğini(sevdiği/beğendiği) fotoğrafı ekleyebiliyor ise özgür iradesi'nden kaynaklıdır.

deyişik,yapdım. Bu yazma hataları bi sonraki kuşakta devam ederse, ülkeye savaş açmalarına gerek kalmaz. Bizzat ellerimizle bando takımı ile teslim ederiz ülkeyi.

Bu bir dünya sorunu adamın birisi saçma sapan resim paylaşıyor. Dünya rekorunu kırıyor :D

Zevk meselesi..

İşsizlik, herkes havalı ve cool gözükmeye çalışıyor. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl