Neden Hala 1.7 ?

Türkiye 1.9 Veya Üstü Sürümüne Ne Zaman Geçecek Veya Kullanıcak

• Yakında

Oy: 4 25,0%
  • Hiç Bir Zaman

Oy: 12 75,0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twenor42

Namı Değer " Twenor "
Elmaslar
591
Minecraft
Twenor42

Discord:

Twenor42 #7483

yNkPWL.png

Minecraft giderek gelişiyor.Zamanında 1.6.2 oynarken şimdi 1.11.2 piyasada yani minecraft çok hızlı gelişiyor yenilikler geliyor açıkları kapatıyor açıklar oluşturuyor.gerek sunucu sahipleri gerek oyuncular zor durumda kalıyor. Minecraft'ın yeni sürümü çıkmasıyla pluginlerde o sürüme ayak uydurmak zorunda kalıyor.
Yani 1.11.2 ye uyumlu olacak bir plugin 1.7 desteğini bırakıyor ve yeniliklerine 1.8 den itibaren devam ediyor.
1.8 den itibaren minecraft gerçek hayata dönüyor pancar kutup ayısı süs eşya vb.
Tabi gelişmesiyle pvp side gelişiyor yani hızlı vurmak yerine bekleyip vuruyoruz.
Ama Türkiye 'de 1.9 ve üstüne fazla ilgi görülmedi sebebi PVP simi sizce veya yeni sürümlerde hile açamıyor olmamız mı? yani 1.7 1.8 de huzuni ile speedmine,killauro,noknockban açıp hile ile kolay yoldan öldürmekmi daha kolay geliyor yoksa hilesiz 1 kere vurup bekleyip vurmak veya kalkanın arkasına saklanmak mı ? daha kolay geliyor ?

g2QkB0.jpg

Bana göre 1.9 ve üstü güzel değil nasıl değil pvp açısından öğüzden çok girmiyorum :(

Bana göre 1.9 ve üstü güzel değil nasıl değil pvp açısından öğüzden çok girmiyorum :(
Sunucu sahiplerine güzel geliyor hem pluginler hemde yenilik açısından ama oyuncular soruyorlar 1.7 mi 11.8 mi diye o yüzden açmıyorlar 1.9 sunucu

Ben 1.8 sunuculara bir şey demiyorum fakat 1.7.x bencede artık kullanılmamalı 1.9 un pvpsi değişti Minecraft bence sırf o yüzden bozdu viaversion ile 1.8 1.9 1.10 1.11 yapılabilir :)

Millet Yadırgıyor Yeni Blocklar Yeni Şeyler Nasıl Başladıysan Öyle Gisersin
1.7.2 Yi Seviyorlar Onda Kalıyorlar
1.7.2 İle Başlıyorlar Onunla Kalıyorlar
Ben Böyle Düşünüyorum

1.7 sürümlerinde hack çok 1.8 de azalıyor az da olsa

@KansızKurt arkadaşımızın dediği gibi 1.8 de hackler daha çok azalıyor

Bekleyip vurma şeyi benim 1.9 üstü sevimsiz hale getiriyor mojang çok yanlış yaptı :/

Bekleyip vurma şeyi benim 1.9 üstü sevimsiz hale getiriyor mojang çok yanlış yaptı :/
Açıkcası ''TR JAVADEV'' ' in dediği gibi gecirecek bir sebep yok herhangi ''+'' bir eklenti yok saçma sapan işime yaramıcak olan ne varsa onları güncelliyerek maksat cogaltıyoruz hesabı ilerliyorlar.

Benim bilgisayarım biraz düşük kalite şuan kullandığım, bu sebep ile 1.8.9 üzerine giriş yapmıyorum. Ayrıca şuan içinde Microsoft/Mojang'ın gelişmeye dur demeleri gerekli. 3 ayda bir güncelleme gelmesi daha iyi. Sonuçta herkes şunu demiyor "Aaa! Minecraft'ın 1.2'si çıkmış.", bu sözü genellikle büyük oyunlarda kullanırız, bekleyiş içinde oluruz. (Bana göre). Bence sürekli sürekli güncelleme gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl