Çözüldü Neden Error Veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X For xCruwzy

Youtube : xCruwzy
Elmaslar
949
Minecraft
xCruwzyYT
X
https://twitter.com/xCruwzy

Discord:

X for xCruwzy#7568

Arkadaşlar 1 Haftadır Duvara FramePicture ile resim yapmaya çalışıyorum hep hata veriyor niçin bilen
1547216709913.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, bu eklentiyi kullanabilirsin FramePicture yerine.
Teşekkürler Dostum Bakıcağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, bu eklentiyi kullanabilirsin FramePicture yerine.
Aternos ya yok :SAt.ast Lanet olsun :D

@SpikeyPixie , normal bir sunucuda bu eklenti sıkıntısız çalışır kendim denedim.

Normal sunucu geçtiğinde yüklersin? illa ki aternos'a yüklemene gerek yok. He arkadaşlarım ile oynıyacağım dersen orasını bilemem.

Normal sunucu geçtiğinde yüklersin? illa ki aternos'a yüklemene gerek yok. He arkadaşlarım ile oynıyacağım dersen orasını bilemem.
Normal Sunucu Geçtiğinde Yüklerim. Aternos serverini öylesine açtım ama yinede oyuncu geliyor işte o yüzden frame ile resim yapmak istedim ama error veriyor ondan sordum yinede teşekkürler yardımın için.

Bu arada hatanız şunlar olabilir. Hızlı resim kaynağından fotoğrafı atmayın başka kaynaktan fotoğraf yüklemeyi deneyin veya sürüm uyuşmazlığı olabilir.

Bu arada hatanız şunlar olabilir. Hızlı resim kaynağından fotoğrafı atmayın başka kaynaktan fotoğraf yüklemeyi deneyin veya sürüm uyuşmazlığı olabilir.
Cevabınız İçin Teşekkürler Başka biryer aramaya çalışıcağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Malesef Buda olmadı ama benimle uğraştığın için teşekkürler.

.log hatasını bana atar mısınız.

.log hatasını bana atar mısınız.
[14:28:26] [Server thread/INFO]: SpikeyPixie issued server command: /fp multiset

[14:28:27] [Server thread/INFO]: [FramePicture] Download
...
[14:28:27] [Thread-32/WARN]: [FramePicture] Cant download Image! Error: Server returned HTTP response code: 403 for URL:

[14:28:27] [Thread-32/WARN]: java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 403 for URL:

[14:28:27] [Thread-32/WARN]: at sun.net.

[14:28:27] [Thread-32/WARN]: at java.net.URL.openStream(URL.java:1045)
[14:28:27] [Thread-32/WARN]: at de.howaner.FramePicture.util.PictureDatabase$2.run(PictureDatabase.java:106)

Sürümleri nelerdir ProtocolLib.jar ve FramePicture.jar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl