Çözüldü Neden Bu Hata Oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rytim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.089
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rytim

play.tolianetwork.com
Elmaslar
11
Sunucuya aniden lag giriyor 40 kişi varsa 20 si atılıyor konsola baktığımda şunlardan başka hiçbişey göremiyorum
İlk Önce ItzJiky adlı oyuncu saldırı yapıyor diye düşündüm sonra baktım 3-4 kişidede aynı şey oluyor
Ekran Alıntısı.PNG

Herhalde sunucunuz da bot koruması var hem plugin hem .sk olarak o engelliyor sanırsam onları bir siler misiniz.

Herhalde sunucunuz da bot koruması var hem plugin hem .sk olarak o engelliyor sanırsam onları bir siler misiniz.
Evet Skript var ama plugin göremedim ben sizde bakarsanız sevinirim ve bu konsoldaki yazıların hepsi 1 saniyede çıkıyor yani sürekli
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun SS
Ekran Alıntısı.PNG

Sunucunuza birileri ddos atıyor o şüphelendiğiniz kişiler ile konuşun

İlk önce bir teşhis koymamız lazım. Neden olduğunu biz nereden bilelim? Sen nedenini bul, biz çözümünü paylaşalım.

Sunucuya aniden lag giriyor 40 kişi varsa 20 si atılıyor konsola baktığımda şunlardan başka hiçbişey göremiyorum
İlk Önce ItzJiky adlı oyuncu saldırı yapıyor diye düşündüm sonra baktım 3-4 kişidede aynı şey oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 53866
Bu şahıs sunucunuza saldırı yapmakta, direk banlayın sorun ortadan kalkacaktır.

Bu şahıs sunucunuza saldırı yapmakta, direk banlayın sorun ortadan kalkacaktır.
Öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece onda değil her lag girişinde farklı bir kişinin ismi yazıyor ve ItzJiky Sunucu açıldığından beri oynuyor

Log dosyasını hastebin.com'a yükleyip linkini atabilir misin?

Bunun yeni bir crash saldırısı türü olduğunu biliyorum. Önlemi alınabiliyor fakat ben de şu sıralar önlemini aramaktayım. Bunun saldırıya çok benzediği aşikar ve farklı farklı isimlerle sunucuya girilmesi de gayet normaldir. Şayet bunu bir programdan yapabileceği düşüncesindeyim.

Bunun yeni bir crash saldırısı türü olduğunu biliyorum. Önlemi alınabiliyor fakat ben de şu sıralar önlemini aramaktayım. Bunun saldırıya çok benzediği aşikar ve farklı farklı isimlerle sunucuya girilmesi de gayet normaldir. Şayet bunu bir programdan yapabileceği düşüncesindeyim.
Benim de tahminim Minecraft ile girilmemiş sanırım. Program yapmışlar, ip felan yazınca ve o START tuşuna tıklayınca başlar saldırı. Bir nevi bot.

tekrar giris yapın diye bi skript vardır sende oyuncular sürekli girmeyi deniyro o yüzden yazıyordur tekrar giriş yapın yerine çakmalobi ekle sunucuna

Ekli dosyayı görüntüle 53866
Sanırsam SafeWall falan kullanıyorsun veya biri SALDIRI düzenliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl