Neden Böyle oluyor? Herkes eski maşallah.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 621

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhaba arkadaşlar ben Ali.
Bugün sizlere fark ettiğim ve açıkcası rahatsız olduğum bir konuyu açıklamak istiyorum.
Son zamanlarda fark ettiyseniz durmadan sunucu açılıyor ve bu sunucuların açıklamasında, 4 senedir bu işteyiz!,
Bizden daha kalitelisi yok!
gibi ifadeler kullanılıyor. Herkes 4 senelik ama açtığı sunucu hiç 4 senelik değil. Umarım anlatabilmişimdir. 4 senedir bu işteyiz demelerine rağmen değişik bir sistem göremiyorum herhangi bir sunucuda.

Peki sorun nedir?

Peki sorun nedir?
Sunucusunu açarken dürüst olamayanlar, sunucu yönetiyor. Sen 4 seneliksin, ben 4 seneliğim. Herkes eski fakat ortada birşey yok. Eski pluginlerin nasıl olduğunu eskiler bilir. Şimdikiler eskiyim diye geçiniyor komut bilmiyor. Rahatsız olduğum durum bu.

Sunucusunu açarken dürüst olamayanlar, sunucu yönetiyor. Sen 4 seneliksin, ben 4 seneliğim. Herkes eski fakat ortada birşey yok. Eski pluginlerin nasıl olduğunu eskiler bilir. Şimdikiler eskiyim diye geçiniyor komut bilmiyor. Rahatsız olduğum durum bu.
Bu doğal bir şey yalnız insanlar oyuncu çekmek için elinden geleni yapıyorlar yalan söylemekte olsa bile daha değişik sistemler düşünüp yapıcaklarına eski olduklarını ve ömürlük olduklarını dile getiriyorlar.

4 Sene Mi Ben 4Ay Olarak Görüyorum Sunucuları

Merhaba arkadaşlar ben Ali.
Bugün sizlere fark ettiğim ve açıkcası rahatsız olduğum bir konuyu açıklamak istiyorum.
Son zamanlarda fark ettiyseniz durmadan sunucu açılıyor ve bu sunucuların açıklamasında, 4 senedir bu işteyiz!,
Bizden daha kalitelisi yok!
gibi ifadeler kullanılıyor. Herkes 4 senelik ama açtığı sunucu hiç 4 senelik değil. Umarım anlatabilmişimdir. 4 senedir bu işteyiz demelerine rağmen değişik bir sistem göremiyorum herhangi bir sunucuda.
Ayn ya gıcık oluyom bazen

Genelde yeni aunucular açıyo böyle

Nedenmi çünkü klasik skyblock faction survival sunucularında hep klasik sistemler itemspawner edit lapis avcı gibi sistemler kullanılıyor yada bu sistmeleri daha kullanışlı ve güzel bir hale getirip sunucu açıyorlar.
Daha farklı sistem deniyen sunucu sayısı çok az yok denilecek kadar az.....
yeni sunucu türleri oyun türleri yapılmalı Türkiye açısından.
Yabancı sunuculara baktıgımızda scoreboard prefixler felan cok basit geliyor öyle degilmi ama adamlar değişik oyunlar çıkattıgı için oyuncu toplamayı başarıyor bizdeki tek sıkıntı bu var olan oyun türlerinden hareket ediyoruz............

Oyunun kitlesi kadar sunucusu var. Açıkçası ülkemizde Minecraft oynayan oyuncu sayısı ciddi derece düştü. Belki yazın gelmesiyle oyuncu artışı olur. Fakat ülkemizde neredeyse oynayan oyuncu kadar sunucu var. Bunun daha kötü yanı ise bu çoğu sunucuların bir çoğunun alıntı eklentiler ve alıntı haritalar ile yapılmasıdır. Ülkemizde şöyle bir olay var. Başkasının sunucusunda reklam yapıyorlar. Bu sunucu sahipleri ise alıntı haritalar vs. 60-70 kişiyi görebiliyor. Fakat gelişmiş sunucular hiç bir zaman daha iyi yere gelemiyor. Bazen sunucuyu doldurmak için forumlara reklam vermek vs. işe yaramıyor. Cidden bu işi canı gönülden severek yapmak gerekiyor. İlgili bir yetkili olmak gerekiyor. Ülkemizde 3-4 yıldır hep aynı sunucular tahtını koruyor. Gerçekten artık bu taht sıralamasına yeni sunucular geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım bu olaylar en yakın zamanda düzelir.

bencede herkes oyuncu çekmeye çalışıyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl