Çözüldü Neden Abi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desteğebildir008

Minecraft Server IP: themaziler.keyubu.com
Elmaslar
14
Minecraft
Yok

Discord:

⚚ RunHeaven#9908

Serverimin tanımını atıyorum minecraft faction sunucuları sürekli kapatılıyor neden? Niçin herşeye uygun bir yetkili cevap verebilirmi?

Merhaba,

@Alpho320 @Cylonce @Burakcan @JokaX @Zergi İlgili moderatörlerimiz size cevap vermeden ben bir bilgilendirme yapmak isterim: Elbette bir eksiğiniz vardır ki Moderatör arkadaşlarımız kapatıyordur. Yüzlerce sunucu burada reklam konusunu veya tanıtım konusunu açarken bir şey olmuyor ise size de hiçbir şekilde taraflı bir şey yapılmaz, yapılmayacaktır.

İyi günler.

Merhaba,

@Alpho320 @Cylonce @Burakcan @JokaX @Zergi İlgili moderatörlerimiz size cevap vermeden ben bir bilgilendirme yapmak isterim: Elbette bir eksiğiniz vardır ki Moderatör arkadaşlarımız kapatıyordur. Yüzlerce sunucu burada reklam konusunu veya tanıtım konusunu açarken bir şey olmuyor ise size de hiçbir şekilde taraflı bir şey yapılmaz, yapılmayacaktır.

İyi günler.
Ne hatam var söylermisiniz 2 oldu açıyorum?

Forum destek bölümüne yazarsanız daha rahat bir şekilde yetkili arkadaşlar ilgilenecektir. Teşekkür ederiz, iyi günler.

Zamanında bir konuyu 5 kez yeniden yazmıştım illaki birşeyleri eksik yazıyorsundur bölüm kurallarında yazan herşeyi tam olarak yaz.

Kurallara uygun açmıyorsun sanırım örneğin profil fotoğrafın yok gibi diğer konulara bakabilirsin örnek olarak

Kurallara uygun açmıyorsun sanırım örneğin profil fotoğrafın yok gibi diğer konulara bakabilirsin örnek olarak
Herşeyi düzgün yapıyorum sorunsuz ama gene kabul etmiyorlar ....
Merhaba,

İyi günler.

Merhabalar,

Konunuzun onaylanmama sebebi profil fotoğrafınızın olmamasıydı. Şu an bir profil fotoğrafı koymuşsunuz, konunuz onaylanmıştır. Lütfen bölüm kurallarını iyi okuyunuz. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl