Tanıtım Nebula Glint Red - Büyü parıltısını kırmızı yapın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Minecraft'ı ne kadar oynadıysanız oynayın pek kafanıza takmadığınız bir şey var. Bu da büyülerin rengi. Mojang Studios büyülerin görünümü ile alakalı birkaç güncelleme getirdi, fakat bunun dışında büyü rengi her zaman aynı. Her zaman mor renkte beliriyor ve her zaman mor renkte bulundu. Fakat bu büyünün rengini değiştirmek nasıl bir fikir? Bu büyü rengini diyelim ki kırmızı yapsak daha göz alıcı olur mu? Tüm bu soruları bu konuda teker teker cevaplayacağım ve rengin farklılığından doğan hissiyatı siz de hissedeceksiniz. Ben Furkan, ve forumun bir editörü olarak sizleri Nebula Glint Red paketi ile tanıştırıyorum.
1725730535787.webp

Büyülenmiş bir tam netherit zırh seti, bir netherit kılıç ve diğer elde bulunan bir kalkan

Kurulum
Oyununuzu açın ve oyun içinde ESC tuşuna basın. Buradan seçeneklere, daha sonra video ayarlarına yol alın. Buradan kaynak paketlerine girin ve içerdeki "Kaynak Paketi Klasörünü Aç" tuşuna basın, bu sizi oyunun kaynak paketi klasörüne gönderecektir. Aşağıda bıraktığım link ile paketi indirin ve bu paketi olduğu gibi kaynak paketi klasörüne atın. Daha sonra oyuna geri dönün, paketi aktif edin ve tadını çıkarın!
Paket indirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Paket 1.20.1 sürümü üstünde çalışıyor, alt sürümlerde kullanamazsınız.

Özellikler
Paketi aslında çoğunlukla anlattım sayılır, paket oyundaki büyü efektinin renginin tonunu kırmızı yapıyor. Buna büyülü kitaplar, kılıçlar, yaylar, zırhlar ve çok daha fazla eşya dahil. Ayrıca belirtmek isterim ki oyuna 1.19.4 güncellemesinde büyü yoğunluğu ile alakalı bir ayar eklendi. Bu ayar büyülerin ne kadar yoğun göründüğünü ayarlıyor. Bu ayarı en sona alırsanız paketin etkilerini en güçlü şekilde görebilirsiniz.

1725730593297.webp

Arkadan görünüm
1725730631964.webp

Birinci bakış açısından görünüm

Konunun Sonu
Burada konumuzu noktalandırıyoruz. Bu konuda büyü renginin farklılığının oyunun görünüşünü ne kadar etkilediğini, ve bu farkı nasıl bu paketle elde edebileceğinizden bahsettim. Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Yeni büyü renginizin tadını çıkarın. Sonraki konumda tekrar görüşmek üzere, iyi günler ve iyi oyunlar diliyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl