NeanNW 1.17.1 Vanillaya yakın Survival sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberim olsa böyle yaptırmazdım hocam, eğer yanlış bir hareketim olduysa özür dilerim.
Hiç problem değil büyük ihtimal tasarımı yaptırdığınız tasarımcının hatası, tasarımcı eğer bu forumda aktif satış yapan biriyse özelden ismini iletir misiniz

Hiç problem değil büyük ihtimal tasarımı yaptırdığınız tasarımcının hatası, tasarımcı eğer bu forumda aktif satış yapan biriyse özelden ismini iletir misiniz
Yok hocam bionluktan yaptırmıştım

Kusura bakma biraz eleştireceğim ama serverinin uzaktan yakından vanilla ile alakası yok.Bir kere vanilla serverde viplerin çok az özelliği olur.Sen claimfly vs diyorsun.Vanilla dediğin authme, vault ve diğer teknik protokol pluginlerinden geçer.Sen normal survival açmışsın hocam.

Vanillada viplerin çok az özelliği olmaz çünkü vip'lerin özelliği olmaz. Sunucuda keyif alarak oynayan zaten bağış yaparak katkıda bulunur. Arkadaş vanilla olsun ama para kazanayım mantığına girmiş sanırım.

Konuya gelirsek:

Rastgele ışınlanma, sanal ekonomi, hızlandırılmış farm, claimfly... Bunlar vanilla değil hocam direkt az eklentili survival'a giriyor.

Vanillada viplerin çok az özelliği olmaz çünkü vip'lerin özelliği olmaz. Sunucuda keyif alarak oynayan zaten bağış yaparak katkıda bulunur. Arkadaş vanilla olsun ama para kazanayım mantığına girmiş sanırım.

Konuya gelirsek:

Rastgele ışınlanma, sanal ekonomi, hızlandırılmış farm, claimfly... Bunlar vanilla değil hocam direkt az eklentili survival'a giriyor.
Hocam zaten vanilla değil vanillaya yakın dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl