Ne Zaman Öleceğimizi Bilsek Ne Olurdu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
Herkese merhabalar,
YouTube'da bulduğum bir videoyu sizler ile paylaşmak istedim. Video biraz eski olsa da (31 Mart 2016) yine de izlenmeye değer.

Ayrıca bu video bir filmden alınmıştır. Filmin ismi Le Tout Nouveau Testament (Yeni Ahit) -2015-

Hadi iyi seyirler;

Düşünceleriniz var ise yorumlara bekliyoruz.

Herkese merhabalar,
YouTube'da bulduğum bir videoyu sizler ile paylaşmak istedim. Video biraz eski olsa da (31 Mart 2016) yine de izlenmeye değer.

Ayrıca bu video bir filmden alınmıştır. Filmin ismi Le Tout Nouveau Testament (Yeni Ahit) -2015-

Hadi iyi seyirler;

Düşünceleriniz var ise yorumlara bekliyoruz.

İzlediğim iyi oldu. Bi gün gerçekten böyle birşey olursa telefonu direk çöpe atarım hiç bakmam.

Sürekli aşağıya atlayan eleman iyiymiş :D

Yalnız telefona bakarken kamyon çarpması sonucu ölen adama o mesaj gitmese yaşama şansı olabilir miydi?

O banyodaki kadın telefonuna mesaj geldiğinde ölümüne son bir dakika kaldığını öğreniyor. Ve kendini öldürebilecek herşeyi nerdeyse kapatıyor. O dolabın önüne geçmese yaşama şansı olurmuydu?

Bu filmin amacı tam olarak ney yani filmi gerçekten merak ettim izlemeden duramam artık :)

Zaten şöyle bir durum var. Yaşamana 12 yıl kalsa bile kendini bıçaklamaya çalışsan illa ki bir şey seni durduracak. Ama 2 dakika kaldığında ne yaparsan yap illa ki bir şey seni öldürecek.

Geleceği gören adam vol 1
- mesaj atarken açık lağam kapağına düşüp boğulacak öleceksin
- telefondan mesaj yazmamak yerine başka yere taşınır
- herkez mutlu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl