Ne Zaman 2008 Metin2 sine Döneceğiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpAlpx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 420
  • Etiketler Etiketler
    metin2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlpAlpx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
AlpAlpx

Discord:

alpalpx

Çoğu kişinin bildiği ve oynadığını düşündüğüm oyundur Metin2. Fikrimce 2008 en zevk veren ve en güzel yılıydı. Yeni açılan çoğu sunuculara bakıyorumda hep para, sunucu sahibi parayı kazansın gerisi boşverilsin mantığında açılıyor. Nerede kaldı gecemizi gündüzümüze kattığımız zorlu kasılmalar, vadide orada burada açtığımız gruplar onu da geçtim maymun zindanında madalyon kasıp yaptığımız zırhlı attan sonra o grafik o animasyonları tekrar görmek için gittiğimiz zamanlar. Sizin Metin2 ile ilgili düşünceleriniz nelerdir oynayan veya oynamayan her zaman merak etmişimdir cevaplarsanız sevinirim.

I USED TO RUUULE THE WOORLD
Metin 2 Türk, Saltanat. Zamanındaki en iyileriydi bence. Evet P2Wlikte vardı fakat ne bileyim garip bir şekilde sarıyordu... Büyükçe zevki kalmadı. Şuanda çıkarsa oynamam yani... Malesef bana göre öldü oyun.

Ha bide +9 Dolunay satıyorum P M atın demircide en az 100 saat harcadım yardım gönderin @@@@(Şu "ET"i birsürü düşün)

Hiçbir zaman...​

I USED TO RUUULE THE WOORLD
Metin 2 Türk, Saltanat. Zamanındaki en iyileriydi bence. Evet P2Wlikte vardı fakat ne bileyim garip bir şekilde sarıyordu... Büyükçe zevki kalmadı. Şuanda çıkarsa oynamam yani... Malesef bana göre öldü oyun.

Ha bide +9 Dolunay satıyorum P M atın demircide en az 100 saat harcadım yardım gönderin @@@@(Şu "ET"i birsürü düşün)​
Saltanatın saltanat olduğu zamanlar (en yüksek eşya ölüm kılıcı, yıldırım palası, titan zırhları...)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl