Ne yapmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klarus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 549

Klarus

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Anlamsız yaşayan birisiyim bi işe yaradığım yok gününü pc başında geçiren dışarıya çıkmayan eziğin tekiyim lisenin bitişiyle okul hayatımda bitecek amalelik yapacağım öylece sürüneceğim yayıncı olsam ne tipim var ne sesim mc serveri açacak olsam tutmaz ders çalışacak olsam anlayamıyorum çoğu kişi benim yaşıma gelene kadar birşeyler buldu birşeylerin ucundan tuttu ama ben hiçbirşey beceremedim keşke aktif ötanazi ülkede yasal olsa yaş hazır 18 olmuşken bi güzel kurtulsam şu dünyadan ama işte kendim intihar etmeye çalışsam beceremiyorum sanırsam en kolay ölme şekli yaşlanıp gebermek gibi...

Tatillerde oyunun dibine vuracaksın. 8 yıl boyunca 8. sınıfa kadar yatan birisi olarak söylüyorum. Lise önemli olduğunu anladım ve ilk dönem hayatımda ilk kez çalışmaya başladım. Hayatımda ilk defa teşekkür değil de taktir aldım. Sende çabalarsan sende başarırsın. Çabala ve bu ülkeden başka bir avrupa ülkesine git. Eğer gerçekten benim gibi düşünüyorsan çabala çünkü ben bu ülkenin bize verdiği değerleri yabancı ülkelerle karşılaştırdığımda üzülüyorum. Bu yüzden iyi bir üniversite kazanıp dünyayı gezmek istiyorum.

Ben biraz açık konuşurum alınma sakın ve haklı olduğumu düşünürüm bazıları beni kırıcı bulur gelelim meseleye İşin garip tarafı kendini tanımışsın yani şu sözlerine bakılırsa hiç bir şey yapmıyorsun klasik bir söz ”hiç bir şey anlamıyorum” böyle bir şey yok öncelikle anlamıyorsan temelin yoktur yada içinden gelmiyordur şansın var mı bilmiyorum lakin sana tavsiyem bir an önce çalışmalısın günümüz şartlarını ele alırsak durumlar kötü iş bulma oranı düşük işsizlik oranı yüksek yani amele olacağım diyorsun nereye kadar devam edeceksin bir zaman sonra yaşlanacaksın yaşın olacak 50 sonra amelelik hayatın biter gücünle birlikte sonraki konuya gelelim intihar eylemi kesinlikle akla gelmemeli çünkü dışarıya bir çık bak bir gök yüzüne yıldızlara bak aya bak ne kadar güzel öyle değil mi? sence değer mi? tabiki hayır konuyu toparlamak gerekirse günümüz şartlarını düşün ve ona göre hareket et + kalbinden geçeni dinle eğer kalbin tembellikten yanaysa ne ben bir şey yapabilirim nede sen iyi geceler dilerim saygılarımla.

Böyle düşünmen üzücü herkesin işe yaradığı bir nokta vardır o noktayı bul kendini o noktaya yönelt.

Tatillerde oyunun dibine vuracaksın. 8 yıl boyunca 8. sınıfa kadar yatan birisi olarak söylüyorum. Lise önemli olduğunu anladım ve ilk dönem hayatımda ilk kez çalışmaya başladım. Hayatımda ilk defa teşekkür değil de taktir aldım. Sende çabalarsan sende başarırsın. Çabala ve bu ülkeden başka bir avrupa ülkesine git. Eğer gerçekten benim gibi düşünüyorsan çabala çünkü ben bu ülkenin bize verdiği değerleri yabancı ülkelerle karşılaştırdığımda üzülüyorum. Bu yüzden iyi bir üniversite kazanıp dünyayı gezmek istiyorum.

İyi çalışmışsın ben bi türlü o dediğini başaramadım ders çalışmaya azıcık başlıyayım uykum geliyordu.

Ben biraz açık konuşurum alınma sakın ve haklı olduğumu düşünürüm bazıları beni kırıcı bulur gelelim meseleye İşin garip tarafı kendini tanımışsın yani şu sözlerine bakılırsa hiç bir şey yapmıyorsun klasik bir söz ”hiç bir şey anlamıyorum” böyle bir şey yok öncelikle anlamıyorsan temelin yoktur yada içinden gelmiyordur şansın var mı bilmiyorum lakin sana tavsiyem bir an önce çalışmalısın günümüz şartlarını ele alırsak durumlar kötü iş bulma oranı düşük işsizlik oranı yüksek yani amele olacağım diyorsun nereye kadar devam edeceksin bir zaman sonra yaşlanacaksın yaşın olacak 50 sonra amelelik hayatın biter gücünle birlikte sonraki konuya gelelim intihar eylemi kesinlikle akla gelmemeli çünkü dışarıya bir çık bak bir gök yüzüne yıldızlara bak aya bak ne kadar güzel öyle değil mi? sence değer mi? tabiki hayır konuyu toparlamak gerekirse günümüz şartlarını düşün ve ona göre hareket et + kalbinden geçeni dinle eğer kalbin tembellikten yanaysa ne ben bir şey yapabilirim nede sen iyi geceler dilerim saygılarımla.

Ne temelim var nede içimden geliyor çalışamıyorum çok denedim ama yapamadım belki yeterince zorlamadığım içindir kalbime soruyorumda kodlama öğren diyor ama nereden başlayacağımı bilmiyorum amale olacağım derken ciddi değildim olmak istemiyorum ama işte bu gidişle mecburum.

Böyle düşünmen üzücü herkesin işe yaradığı bir nokta vardır o noktayı bul kendini o noktaya yönelt.

Bulmak için çabalıyorumda bi türlü bulamadım.

Kardeşim geçmişe, atalarının sana bu ülkeyi bırakmak için ne kadar çabaladıklarına, sana verdikleri değer sebebiyle hiç şüphe etmeden canlarını verdiklerine bir bak. Bu yaptığın zırva ancak ve ancak tarihini bilmeyen bir neslin sonucudur.

Sonuçta onlar da direk ülkeyi en büyük ekonomiyle kurmadılar. Onların döneminde hatta daha önce Osmanlı dünya deviydi ama onlar gidelim de Osmanlıda yaşayalım demediler.

İşte yeni nesil bunları düşünemediği ,aklını, kapasitesini boşa harcadığı için şu anki konumdayız. Ama yavaş yavaş aramızdan bazıları uyanıyor. Ve o uyanan kişiler bu ülkeyi değiştirecek olan kişiler.

Aynen be benimde hayatım internetle geçiyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl