ChiaX#6271
Abdullah T.#0001
Ben katıldım, umarım - eğer sunucu açıyor isen - kitleni iyi toplayabilirsin!
Başarılar dilerim.
Ben yakında açılacak sunucum için "emek skyblock" oyun modunu seçtik sizede öneriyoruz. :)
Merhabalar, doğruyu söylemek gerekirse Türkiye'de var olan kitle genellikle Skyblock oynuyor. Aslına bakarsanız bu Skyblock sunucu türlü 2'ye ayrılıyor ama eskiden böyle bir ayrım yoktu. Eskiden daha çok Emek Skyblock oynanırken Op Skyblock türü çok nadir oynanıyordu. Şimdi ise Op Skyblock sunucuları deli gibi oynanırken Emek Skyblock sunucuları da orta seviyede oyuncu alıyor. Diğer oyun türlerinin de fena oyuncu kitlesi olmasa da en çok oynan oyun türlerinden birincisinin Op Skyblock olduğunu söyleyebilirim. Ha aklınızda sunucu kurmak gibi bir fikir var ise son sürüm Emek Skyblock sunucuları aşırı güzel oluyor ki bende seviyorum. Son sürüme dair bir Emek Skyblock sunucusu açsanız güzel olabilirdi :))
emekop skyblock
Evet haklısınız. Bazı sunucuları inceledim ve eskisi gibi aktif yoktu :( Yine de seçenekler arasına eklemek istedim.Survival açmayın eskisi gibi tutmuyor.
Kamu Spotu.
TanerKaragoz#0629
Wassu#0001
AliYilmaz#3072
iKaanStrafe
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!