Ne tür serverlarda oynamayı seversiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Albatros0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.184

Hangi tür sunucularda oynamayı seviyorsunuz?

• OP-Faction

• Emek Faction

• Emek SkyBlock

• OP-SkyBlock

• Survival

• OP-Survival

• Minigame

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Albatros0

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Bir sürü sunucu görüyorum ve genel olarak HUB sunucu olsa da bazı sunucuları boş oluyor. Bende merak ettim bu forumda ki "Oyuncular" hangi tür serverlerda oynamayı seviyor? Ankete katılırsanız sevinirim :)

Ben katıldım, umarım - eğer sunucu açıyor isen - kitleni iyi toplayabilirsin!

Başarılar dilerim.

Ben yakında açılacak sunucum için "emek skyblock" oyun modunu seçtik sizede öneriyoruz. :)

Merhabalar, doğruyu söylemek gerekirse Türkiye'de var olan kitle genellikle Skyblock oynuyor. Aslına bakarsanız bu Skyblock sunucu türlü 2'ye ayrılıyor ama eskiden böyle bir ayrım yoktu. Eskiden daha çok Emek Skyblock oynanırken Op Skyblock türü çok nadir oynanıyordu. Şimdi ise Op Skyblock sunucuları deli gibi oynanırken Emek Skyblock sunucuları da orta seviyede oyuncu alıyor. Diğer oyun türlerinin de fena oyuncu kitlesi olmasa da en çok oynan oyun türlerinden birincisinin Op Skyblock olduğunu söyleyebilirim. Ha aklınızda sunucu kurmak gibi bir fikir var ise son sürüm Emek Skyblock sunucuları aşırı güzel oluyor ki bende seviyorum. Son sürüme dair bir Emek Skyblock sunucusu açsanız güzel olabilirdi :))

emekop skyblock

Ben katıldım, umarım - eğer sunucu açıyor isen - kitleni iyi toplayabilirsin!

Başarılar dilerim.

Evet doğru tahmin ettin :) Aklımda sunucu açmak gibi bir fikir var (Aslında 3 yıldır falan var) Bu 3 yılda çeşitli denemeler yaptım ve her şeyi tamamlasam bile maddi açıdan her zaman bir sorun ortaya çıktı. Şuan da Maddiyat açısını yendim diyebilirim. Şuan Pluginler vb. şeyler hakkında araştırma yapıyorum. Tabii ki ne kadar güzel sistem(plugin paketim) olursa olsun "Oyuncuların" sevdiği türde bir server açmak bence en mantıklısı ve büyümek açısından da çoğul bir kitleye hitap etmekte çok önemli. O yüzden araştırmalarım arasına genel kitlenin hangi türü sevdiğini öğrenmek ve ona göre bir plugin paketi, sistemler ve map hazırlamak bence en mantıklısı.

Son olarak iyi dileğin içinde teşekkür ederim. Eğer sunucu açarsam senide Oyuncularım arasında görmekten memnun olurum :)

Ben yakında açılacak sunucum için "emek skyblock" oyun modunu seçtik sizede öneriyoruz. :)

Bende Emek Skyblock taraftarıyım açıkcası. Minecraft Türk serverlarına baktığım zaman şuan da çoğu server OP-Faction ve ya Skyblock türünde. Bundan 1-2 yıl önce emek serverlar daha fazla ve daha keyifliydi. Fikrin ve tavsiyen için teşekkür ederim :) Serverin açıldığı zaman girip deneyimlemeyi istiyorum. Umarım kısa sürede açarsın :)

Merhabalar, doğruyu söylemek gerekirse Türkiye'de var olan kitle genellikle Skyblock oynuyor. Aslına bakarsanız bu Skyblock sunucu türlü 2'ye ayrılıyor ama eskiden böyle bir ayrım yoktu. Eskiden daha çok Emek Skyblock oynanırken Op Skyblock türü çok nadir oynanıyordu. Şimdi ise Op Skyblock sunucuları deli gibi oynanırken Emek Skyblock sunucuları da orta seviyede oyuncu alıyor. Diğer oyun türlerinin de fena oyuncu kitlesi olmasa da en çok oynan oyun türlerinden birincisinin Op Skyblock olduğunu söyleyebilirim. Ha aklınızda sunucu kurmak gibi bir fikir var ise son sürüm Emek Skyblock sunucuları aşırı güzel oluyor ki bende seviyorum. Son sürüme dair bir Emek Skyblock sunucusu açsanız güzel olabilirdi :))

Evet girdiğim çoğu sunucuda Faction sunucular genelde 2. planda oluyor Skyblock serverları genelde full oluyor ve ya kapasitesinin yarısından fazlası aktif oluyor. Şuan araştırma hâlindeyim. Unuttuğum bir diğer konusu ise sürüm oldu ama verdiğiniz SON SÜRÜM tavsiyesini araştırmalarım esnasında göz önünde tutacağım. Emek Skyblock benimde isteklerim arasında. Büyük ihtimalle sunucumu tek sunucudan başlatıp kitlesi artarsa (umarım güzel ve aktif bir sunucu olur) zamanla OP-Skyblock, Faction gibi sunucularda açmayı düşünüyorum.

Eğer sunucumu açarsam seni de oyuncularımın arasında görmekten memnun olurum :)

Emek ve OP-Skyblock şuan çoğu serverda tutulan iki tür. Yine de başlangıcı Emek Skyblock'la yapmayı düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim. :)

Survival açmayın eskisi gibi tutmuyor.

Kamu Spotu.

Emek sunucular güzeldir ya :D Ama genelde yani artık Yeni nesil op Skyblock lar çok tutuyo

Önceden arkadaşlar arası hadi minecraft oynayalım dendimi factiondan başka bir şey gelmezdi aklımıza

En kolay tutan oyun türü OPSkyblock fakat Emek Skyblock tavsiye ederim.

Neden kimse modlu sunucu açmıyor? Benim tercihim teknik mod ağırlıklı sunuculardan yana.

Aga artık eski zevk yok eskiden 2 diamond bulana kadar çatlardık şimdi oranlar yüksek pert yani :/

Ben genellikle Survivalda oynamayı severim.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl