Ne Tür Bir Sunucu Arayışındasınız?

Ne Tür Bir Sunucu

• OPFaction Hileli

• EmekFaction Hileli

• OPFaction

• EmekFaction

• U-OPSkyBlock

• Emek Skyblock

• Survival

• Hardcore Survival

• Survival Ultimate

• En üst sürüm Survival

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle Emek Faction aç, zaten şuan paketi ben yapıyorum 0 dan ya paylaşıcam ya da satıcam.

Türkiye de OpSkyblock sevilsede Emek Skyblock oynamak için sunucu arayan çok insan tanıyorum. Bence emek Skyblock aç.​

Türkiye de OpSkyblock sevilsede Emek Skyblock oynamak için sunucu arayan çok insan tanıyorum. Bence emek Skyblock aç.​
Çok emek arayan gördüm çoğuda yeni ergenliğe girmiş çocuklar gibiydi. Aşkı araması güzel geliyor ancak bulunca hevesin kaçıveriyor.

Edit: Kediyi üzdüm bu gece rahat uyuyamayacağım.

Çok emek arayan gördüm çoğuda yeni ergenliğe girmiş çocuklar gibiydi. Aşkı araması güzel geliyor ancak bulunca hevesin kaçıveriyor.

Edit: Kediyi üzdüm bu gece rahat uyuyamayacağım.
Şuanda emek Skyblock kategorisinde sunucu olduğuna inanmıyorum. Ben 1 sene önce 1.12.2 emek Skyblock açmıştım. Spawner yoktu. Adamlar 1 demir bulunca seviniyorlardı. Herkesin adası farm doluydu. Şuanda olan emek skyblocklarda böyle şeylerle karşılaşmadım.

Sana söyle diyim minecraft sunucu açma boşa zarar.

Sana söyle diyim minecraft sunucu açma boşa zarar.
Şuanda maalesef sunucu açmak büyük bir masraf getiriyor. Eskiden öylemiydi. Ne logo vardı ne site ne konu tasarımı. Paketi yapardık sunucuyu açardık 20-30 TL den fazla masraf tutmazdı.

+1 Eskiden nitradodan açardık slotunu vb herşeyini :D

ne bir tps sorunu olurdu ne ping, ah ahh pahalı olmasa :)

reklamında forumlarda tazecik bir resimsiz konu ile, facelerde gruplarda, skypede özellerde

Bide Rehber gibi bir yetki vardı oyunda
Reklamcı diye verirdik adama yetkiyi serveri 50 60 kişi yapardı

ey gidi eskiler.

Şuanda maalesef sunucu açmak büyük bir masraf getiriyor. Eskiden öylemiydi. Ne logo vardı ne site ne konu tasarımı. Paketi yapardık sunucuyu açardık 20-30 TL den fazla masraf tutmazdı.
Evet sunucuya 300tlden çok para harcadım batım hebsi giti :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle Emek Faction aç, zaten şuan paketi ben yapıyorum 0 dan ya paylaşıcam ya da satıcam.
Sen paket yapiyorsan alınmaz :D

Bence survival ultimate çünkü survivalın zor olması daha zevkli oluyor helede arkadaşınla oynayınca tadından yenmiyor benim düşüncem survival ultimate

1.15 aç diyenlerin çoğu 1.8 sunucu açan kişiler. Sen bu kişilere aldanıp 1.15 sürümünde sunucu açma. 1.15 sürümünde optimize sorunları var. Ayrıca 1.15 kitlesi daha tam oturmadı yani fazla bir kitlesi yok. Şuan ülkemizde popüler olan 1.8 sürümünü kullanabilirsin veya ana sürümü 1.12.2 yapıp alt sürümlere giriş desteği verebilirsin.

Bana kalırsa Türkiye piyasasında 1.15.2 tabanlı oldukça zorlayıcı bir hayatta kalma sunucusu açılmalı ki şahsen ben seve seve oynarım. Yani demek istediğim son sürümde hayatta kalma türünü de oynamak oyuncularımızı daha çok saracaktır. Zaten 1.8 ile 1.15.2 arasında dağlar kadar fark var ki yakın zamanda da 1.16 çıkacak. 1.16 çıktığında da 1.16'ya da taşınabilen zorlayıcı bir sunucu olabilir ki o sürümde Nether da önemli rol alacak ;)
oyna.ciftlikcraft.com [1.15.2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl