Ne tatlı anime kızı profil resmim yapayım :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bilal Bera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 114

Bilal Bera

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
154
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

indir.webp

Yakışmaz sana kedi adma sen kedi olarak kal

hu tao yapsana

felan

Ekli dosyalar

• 1783083923164.webp
    1783083923164.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 27
boş konu bilal

Abi çok tatlıııığğ ahhhaha aa
1784733072723.webp

Oy sen buralara nirrden gelldin
Bakmayın öyle göründüğüme anime bile yapıyorum ekip halinde japon dostlarla tokyotv de yayınlıcaz sponsorlu şirketlerle anlaştık animatör diye geçiyorum orda ama varya bi hatun çizmişim üff hafif esmer + sarışın + dağınık saç görseniz bitersiniz tek sıkıntısı 1 bölümlük kız

Şu işi halledeyim magazinlik işlerde var bide ekstra minecraft devam

ama gidin animatör olun çok eksik ekip çalışanı var ve geleceğin tutan mesleği herkes animeci olmuş yani

Bakmayın öyle göründüğüme anime bile yapıyorum ekip halinde japon dostlarla tokyotv de yayınlıcaz sponsorlu şirketlerle anlaştık animatör diye geçiyorum orda ama varya bi hatun çizmişim üff hafif esmer + sarışın + dağınık saç görseniz bitersiniz tek sıkıntısı 1 bölümlük kız

ama gidin animatör olun çok eksik ekip çalışanı var ve geleceğin tutan mesleği herkes animeci olmuş yani
vay bee

İnanır mısın bende Animenin A'sın ı izlemedim bi animeci olmayan ben kaldır heralde :sohappy: Hatunuda merak ettik şimdi gece gece daskdas Hayırli işleer bakalımm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl