Ne sunucusu açmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

LOLANLIARDA

Ziyaretçi
Sunucu açıcağım fakat ne sunucusu açacağıma karar veremedim sizce ne sunucusu açmalıyım?
Skyblock konusunda daha iyiyim emek olur normal, op sizce hangi sunucu tutar?

Skyblock türü olarak Op, Ultra op, Hard türleri oyuncuları hemen sıkar o yüzden Emek Skyblock yapmanı tavsiye ederim.

Zor ile kolay değil de tam ortasını tutturursanız daha eğlenceli olacağını düşünüyorum.

Konu ile alakalı mı bilmiyorum ama paran ve bilgin yoksa bu işe girmemen daha iyidir. Soruya gelecek olursak skyblock olabilir.

Konu ile alakalı mı bilmiyorum ama paran ve bilgin yoksa bu işe girmemen daha iyidir. Soruya gelecek olursak skyblock olabilir.
parayı ayarladım yaklaşık 100tllik sunuu alabilirim bilgimde var daha önceden 3 kere sunucu açtım pluginler skriptler ile de bilgim iyidir zaten tek başıma açmıyorum 2 3 kişi daha var teşekkür ederim yardımın için

Sunucu açıcağım fakat ne sunucusu açacağıma karar veremedim sizce ne sunucusu açmalıyım?
Skyblock konusunda daha iyiyim emek olur normal, op sizce hangi sunucu tutar?
Plugin yada build bilgin varmı

parayı ayarladım yaklaşık 100tllik sunuu alabilirim bilgimde var daha önceden 3 kere sunucu açtım pluginler skriptler ile de bilgim iyidir zaten tek başıma açmıyorum 2 3 kişi daha var teşekkür ederim yardımın için
Bana göre youtuberler'e hiç reklam verme 100 kişi falan geliyor youtuber oyundayken youtuber çıkınca 50 kişi kalıyor, daha sonrasında sunucuyu seven 4 - 5 oyuncu kalıyor, başlangıca göre 40tllik sunucu açabilirsin tasarımcı bulursan bedavaya iyi olabilir 60 tl'de reklam vesaire.

Bana göre youtuberler'e hiç reklam verme 100 kişi falan geliyor youtuber oyundayken youtuber çıkınca 50 kişi kalıyor, daha sonrasında sunucuyu seven 4 - 5 oyuncu kalıyor, başlangıca göre 40tllik sunucu açabilirsin tasarımcı bulursan bedavaya iyi olabilir 60 tl'de reklam vesaire.
Hangi sitelere reklam veriyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl