Ne sunucusu açmalıyım?

Ne sunucusu açmalıyım?

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

relinex

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
r3linex

Discord:

relinex#1903

Skyblock açsam sevdiğim tür değil, faction açsam zevkli fakat pek oynamadım, survival açayım diyorum oynayan yok. kafam çok karışık sunucumu ne sunucusu olarak açmalıyım?

God Of War tarzı güzel bir oyun boss lar olsun texture pack ile bossları değiştir ve boyutlarını büyüt Blockbench adlı uygulamadan istediğin gibi 3D eşyalar , karakterler dilediğin her şeyi yapabilirsin. Klasik oyunlardan vaz geç yeter. İyi günler dilerim!

God Of War tarzı güzel bir oyun boss lar olsun texture pack ile bossları değiştir ve boyutlarını büyüt Blockbench adlı uygulamadan istediğin gibi 3D eşyalar , karakterler dilediğin her şeyi yapabilirsin. Klasik oyunlardan vaz geç yeter. İyi günler dilerim!
Öneri için teşekkürler. Düşüneceğim.

Faction açmanı öneririm açıkçası nedeni ise artık tüm sunucular skyblock herhangi farklı bir şey göremiyorum ve survivalda ise projects gg varken tutturmak biraz zor olabilir

açıkçası benim minecraft'ta güzel bi mmorpg açlığım var. güzel bi mmoprg azıcık da reklamla gayet güzel tutabilir.bunun dışında önerebileceğim şey klasiklerin dışına çıkman faction'da yapıyosun, skyblock'ta yapıyosan bırak klasikleri kendi dünyanı yarat. Faction'a(örnek) farklı özellikler ekle öyle aç. Klasik sunucular çok sıktı. Açacağın sunucuda şimdiden başarılar.

Skyblock açsam sevdiğim tür değil, faction açsam zevkli fakat pek oynamadım, survival açayım diyorum oynayan yok. kafam çok karışık sunucumu ne sunucusu olarak açmalıyım?
SkyBlock sarar bence ama emek skyblock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl