Çözüldü Ne serveri açabilirim önerisi olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The ExE

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Teraofficiql

Discord:

Tera_Official#0039

Merhabalar, birkaç aydır bir factions sunucumla uğraşıyorum fakat ne yaparsam yapiyim (reklam verdik, tanıtım yaptırdık) onlinem artmadı ve ben de bundan aşırı derecede rahatsız olmaya başladım, ne serveri açabilirim ne serveri açsam tutar söyler misiniz? şuan 32gb Xeon işlemcili makinem var fakat 9gb Ryzen işlemciye geçeceğim

Merhabalar, birkaç aydır bir factions sunucumla uğraşıyorum fakat ne yaparsam yapiyim (reklam verdik, tanıtım yaptırdık) onlinem artmadı ve ben de bundan aşırı derecede rahatsız olmaya başladım, ne serveri açabilirim ne serveri açsam tutar söyler misiniz? şuan 32gb Xeon işlemcili makinem var fakat 9gb Ryzen işlemciye geçeceğim
TekBlok SkyBlock'u öneririm.

Ultra Mega Op Skyblock açmalısın bence. Sonuçta bir geçmişiniz var. ☺

Skyblock bu aralar çok popüler, deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Eğer şu an ki sunucunuz dedicated ise ve ryzen vds'ye geçerseniz çok çok büyük bir hata yaparsınız. Şu an ki makine ile hub sunucu açabilirsiniz tabii yüksek bir sermaye gerekli olacaktır. (OYUNLAR: Skyblock,Faction,Survival,Eggwars,Bedwars,Skywars)

Emek Skyblock sunucusunun paketi iyi olursa ve iyi reklam yaparsanız tutacağına inanıyorum.

Skyblock, nasıl olduğu önemli değil ama kaliteli ve sana özgün olmalı tabi ortalama bir şey açarsan da seni mutlu eder.

Kalitelilik ve özgünlük sunucunu ciddi seviyelere taşıyabilir.

Şu dönem ya emekskyblock, ya da ultra über müber skyblock açabilirsin.

Yardımlarınız için teşekkür ederim, skyblock sunucusu açmaya karar verdim yeni nesil sistemleri olan. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl