ne olacak piyasanın hali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Setenay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.389

Hangisi?

• PlayStation 5

Oy: 5 71,4%
  • Xbox Series S

Oy: 1 14,3%
  • Xbox Series X

Oy: 1 14,3%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Setenay

Ziyaretçi
Playstation 5 fiyatı sizce ne kadar olur? Bence 9000tl fiyat olur. Yorumlarınızı bekliyorum. Birde tasarım konusunda ps 5 mi xbox series x/s mi?

9000 olmaz da 7000-8000 olabilir. Tasarım konusunda kesinlikle ps 5 daha güzel. Yani aslında biraz tuhaf bir tasarımı var ama xbox series x/s'den daha güzel bana göre.

9000 olmaz da 7000-8000 olabilir. Tasarım konusunda kesinlikle ps 5 daha güzel. Yani aslında biraz tuhaf bir tasarımı var ama xbox series x/s'den daha güzel bana göre.
Bir blog sitesinde okumuştum ekstra vergiler falan "diskli" hali 9000tl bandında olacak fakat "disksiz" hali 7000tl bandında olacak gibisinden bir yazı vardı hatırladığım kadarıyla.

Bir blog sitesinde okumuştum ekstra vergiler falan "diskli" hali 9000tl bandında olacak fakat "disksiz" hali 7000tl bandında olacak gibisinden bir yazı vardı hatırladığım kadarıyla.
Gerçekten çok pahalı :/
3-4 ay maaş zaten anca 9000 eder piyasa gerçekten berbat

tasarım konusunda ps5 gerçekten güzel, ama bilin bakalım ne eksik ?

Piyasa maçı 4 1 biter xd

Ne piyasası ya piyasa en iyi durumunda şuan

Bir kaç ay sonra 12.000Tl bandını bulabilir fikrimce

Bence O Kadar Para Vermeye Değmez Yada Çok Fazla Playstation Kullanıcı Olmadığım İçin Bana Öyle Geliyordur :)

Yaklaşık 8.000 ile 10.000 bandı arasında bulunacak gibi duruyor. Ama işin aslı oyunların fiyatının ne olacağı. Düşük bütçeli bir oyunun fiyatı bile otomatik olarak 100 TL'yi geçecek gibi. Konsoldan çok, oyunların fiyatı sıkıntıya uğratacak gibi.

Bu gidişle pek iyi olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl