Tanıtım Nazar Boncuğu 3D Model Pack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheKralGame

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
_TheKralGame_

Discord:

TheKralGame#6719

Evet selamlar sayın mc-tr sakinleri,
bugün Project Alpha adına sizler için yapmış olduğum 3D Model Paketini tanıtacağım.

Bu eşyaları ister sunucunuz da isterse yaptığınız bir harita da kullanabilirsiniz.

Yuvarlak Nazar Boncuğu:
2020-09-19_17.47.26.png

Nazar Boncuğu Kolye(benim skinim den dolayı öyle gözüküyor normal da daha büyük):
2020-09-19_17.50.38.png

2020-09-19_17.50.46.png

Kare Nazar Boncuğu:

2020-09-19_17.51.59.png

Ayrıca kafanıza takarsanız maske gibi de kullanılabilir:
2020-09-19_17.52.14.png

Bu 3 nazar boncuğu modelinin fiyatı 6tl dir.

Not: Birçok model yaptım ama ilk defa satış için model yapıyorum. Konu biraz kötü göründüyse kuusura bakmayın ilk defa bir konu açıyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Fiyatına göre çok güzel bir 3D model paketi olmuş. Şimdiden alan arkadaşlara hayırlı olsun ? ?

Fazla basit geldi şahsen 6 TL edeceğini düşünmüyorum. Sonraki modellerini görmek isteriz :)

Fazla basit geldi şahsen 6 TL edeceğini düşünmüyorum. Sonraki modellerini görmek isteriz :)
Daha az yapmama ininal izin vermedi maalesef :) Bundan sonra çok büyük ve harika bir paket geliyor.

bol satışlar dilerim

Cidden çok iyi olmuş. Ellerine sağlık. Fiyat açısından da bana göre uygun gibi duruyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl