Tanıdın sen gülüm:)
Forum boş iş evet doğru burda ne gibi bi yalan var? Canım sıkıldı ilk defa foruma girdim hazirandan sonra ne anlatıyosun yahu :D Allah akıl fikir versin kanka, ee nasıl En iyi olan Nötr'de tanıdıklarına müşteri rolü vermeye devam mı her açtığın dcde müşteri kazanmak için.Ekli dosyayı görüntüle 182233
Tamam kanka forumlar boş iş.
1 kişiye verdim sadece oda @GO Network başka kimseye vermedim canisi GO ya niye verdiğimi merak ediyorsan adamlara çok fazla katkım dokundu onlarında bana çok fazla katkısı dokundu.Forum boş iş evet doğru burda ne gibi bi yalan var? Canım sıkıldı ilk defa foruma girdim hazirandan sonra ne anlatıyosun yahu :D Allah akıl fikir versin kanka, ee nasıl En iyi olan Nötr'de tanıdıklarına müşteri rolü vermeye devam mı her açtığın dcde müşteri kazanmak için.
Tanıdın sen gülüm:)
ben iadesini yaptım işim bitti tatavayı bırak hep bir bahanen var ? ? ?Ekli dosyayı görüntüle 182238
Foruma dönmedim zaten gülüm, bir konuda saçma şeyler yazılmış cevabını verdim, elimdeki ürünleri paylaştım daha da foruma girmem sırf senin şu yazdığını ss attıkları için girip cevap verme gereği duydum.
Kendini iyice rezil ediyorsun paket olayı hala aklımda aslında videolu bir şekilde bunun sonunda karlı çıkmazsın gibi reis uzatmanın manası yok boş yapma.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!