Nasıl Mimar Olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tecrübeli Mimar

Ziyaretçi
:ayaya: İlk Olarak Size Önerim Hayal Gücünüzü Geliştirin Ondan Sonra İşinize Yarayacak Komutları Öğrenin Ondan Sonra Ev Türleri Çalışın Öğrendiğiniz
Komutları Nasıl Kullanacağınızı Öğrenin Ondan Sonra Öğrendiğiniz Herşeyi Kullanacağınız Haritalar Yapın Bunu Tekrarlayın Deneyimli Mimarlar İle
Tanışıp Yeni Yararlı Bilgiler Öğrenin Bunları Kullanın. İyi Günler İyi Çalışmalar Dilerim. :mc_57-0:

Wow! Gerçekten çok yararlı bir konu ? Sayende Minecraft Mimarları işsiz kalacak, herkes mimar olabilir bu bilgiler sayesinde.

Tecrübelerini bize aktardığın için teşekkürler hayal gücümüzü nasıl geliştirebiliriz?

bozdun bütün sırrı napıcam ben işsiz kalıcam

Son düzenleme:
Reis daha açıklamalı yapsan daha iyi olurdu bunları zaten herkes biliyor ve bunlar sadece Mimar olmak için yeterli değil.

@Nysiees55 Doğru Diyorsun Evet Ama Tecrübeyle Gelişebilir Birşey Bu Mesela 4 Yıl Önce Başladım Şuan Burdayım :)

@NovaStar İlk Baş Minecraftta Yapılmış Yapılara Bakarak Sonradanda Çizilmiş veya Gerçekte Olan Yerlere Bakarak Yaparsın
Sonrada Alışırsın Artık Kafana Birsürü Şey Gelir ve Böylece Hayal Gücün Gelişebilir.

@sos1sk Bu Bilgiler Her Zaman Biliniyordu Ona Bakarsan Herkes Bilim İnsanı Olabilir Ancak Bu Şeyler Her İnsanda Olmuyor.

ne kadar teşekkür etsem azdır bu bilgileri hatim ettim yarım saat sonra mailime hypixel build takımından davet geldi neden olmasın dedim mctr ye üye olmanın ayrıcalıklar getireceğini biliyordum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl