Nasıl Konu Açılmaz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Nasıl Konu Açılmaz?

Boş bir şey yapınca tutuyormuş. Ben zaten kendim boşum belki tutarım. Şimdi konumuza gelelim arkadaşlar ''Nasıl Konu Açılmaz?'' tabii ki konu açmayarak. Bu kadardı konumuz arkadaşlar görüşmek üzere.

Eklentide Sorun Oluştu!

Konu

Arkadaşlar bugün kullandığım bir eklentide sorun oluştu ve acilen yardıma ihtiyacım var. Lütfen biliyorsanız yardım ederseniz beni mutlu edersiniz. Normalde böyle bir sorun yoktu fakat birden böyle bir sorunla karşılaştım. Şimdiden teşekkür ederim...

Yo
rumlar

A Kişisi

Kardeşim valla bende bilmiyorum ya.

B Kişisi

Sunucu gerçekten kaliteli arkadaşlar mutlaka girin.

C Kişisi

Bunu bilmiyorsan sunucu açma o zaman.

D Kişisi

Abi alım var mı?

Moderatör Ekibi

Bunlar biraz daha boş yapsın insanlar rapor atınca bakarız, şu anda nasılsa sıkıntı yok.

Mizah amaçlı bir konudur...

A; şıkkını görüp geçeceksin.
B; bakıp ta şüpheleneceksin.
C; kalemle kavgaya sebep
D; bence hepside yanlış.

Sahibi: No. 1

Gerçekleri yazmış mizah olamaz, sunucu yorumlarına nickini yazan bir oyuncunun gerçekten içten gelerek yorum attığını düşünebilirmisin?

Gerçekten neden bunlarla uğraşıyorsun ya, kendine yararı dokunacak işler yapsana biraz.​

Gerçekten neden bunlarla uğraşıyorsun ya, kendine yararı dokunacak işler yapsana biraz.​
Ben boş insanim ne kadar yararlı konularda açsam 10 dakika sonra unutuyorum. :(

bak sana bir örnek vereyim

71240

@RebelZone Ben senin hiç boş birisi olduğunu düşünmüyorum. Şuan da kendini yalnız hissettiğini tahmin ediyorum. Çünkü bende yalnızken kendimi çok boş birisi olarak hissederim. Bazen hala öyle hissediyorum. Eğer kendini yalnız hissedersen her daim burdayım. Discordumu biliyorsun. İstediğini yaparız <3 Benim için sen; sevecen, neşeli ve cana yakın birisin. Aynı zamanda çok tatlısın <3

@RebelZone Ben senin hiç boş birisi olduğunu düşünmüyorum. Şuan da kendini yalnız hissettiğini tahmin ediyorum. Çünkü bende yalnızken kendimi çok boş birisi olarak hissederim. Bazen hala öyle hissediyorum. Eğer kendini yalnız hissedersen her daim burdayım. Discordumu biliyorsun. İstediğini yaparız <3 Benim için sen; sevecen, neşeli ve cana yakın birisin. Aynı zamanda çok tatlısın <3
:DBen de yanlızım beni de sev

Cevap: Konu açmayarak :D

BÖYLe Yazi YAzaRak
AçıLmaz

Daha çok tarzı var ''nasıl konu açılmaz?'' başlığının ama bu biraz işin mizahı. :D

Ne boş adamsın be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl