Nasıl "Developer" olunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImperialSwag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImperialSwag

2 günlük premium sahibi <3
Elmaslar
86
"Developer" olmak bugünlerde çok kolay. Artık pek bir anlamı yok, nasıl olunduğunu anlatayım bari...

1. Spigot'tan bir plugin indir.
2. Pluginin plugin.yml dosyasını editleyerek kendi adını ve plugin başlığını koy.
3. Pluginin yazılarını Türkçeleştir.
4. MC-TR'de adına, başlığına veya imzana "Developer" ekle.
5. Tanıtımını yap ve gönül rahatlığıyla yalan söyle.

Çok kolay.

Aynen, Ve Adın Yalancı Çıkıp Bitsin.

Sonuçta developer geliştirici demek, yazar demek değil, eğer kişi ben java developerim diyorsa java yazılımcısıdır. "Developer" farklı "Java Developer" farklı.

Sonuçta developer geliştirici demek, yazar demek değil, eğer kişi ben java developerim diyorsa java yazılımcısıdır. "Developer" farklı "Java Developer" farklı.

31dd808a1b4f5326a0497fa55d00a8cb.png

Çevirebilirim anlamıyorsan.

Aslında kendi skriptini / pluginini veya özel plugnlere editleyenlere deniroyr bu kelime fakat şu an çocuklar falan herkes DEVOPLER bu durum kötüye gidiyor

"Developer" olmak bugünlerde çok kolay. Artık pek bir anlamı yok, nasıl olunduğunu anlatayım bari...

1. Spigot'tan bir plugin indir.
2. Pluginin plugin.yml dosyasını editleyerek kendi adını ve plugin başlığını koy.
3. Pluginin yazılarını Türkçeleştir.
4. MC-TR'de adına, başlığına veya imzana "Developer" ekle.
5. Tanıtımını yap ve gönül rahatlığıyla yalan söyle.

Çok kolay.
Bukkit seviyoruz biz <3

Şaka konuya ciddi cevap: gerçekten öğrenmek isteyen varsa başta java programlama dilini öğrenmelidir. Önce küçük projelerle başlamalı, zamanla zaten daha güzel kodlar yazmaya başlarsınız. Yeni başlamışken büyük projelere girişmek yanlış. Hem motivasyonunuz kırılır hem de öğrenemezsiniz.

espiri olsa bile yazı ile anlatılacak birşey değil. plugin indirip editleyen herkes kendini developer - pluginer sanıyor işte bu çok sinirime gidiyor. ve üstelik alıntı dememize rağmen ben yaptım demeleri sinir ediyor :C

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl