Test olsa iyi test diye bişry yok konu var.En Sevdiğin Yiyeceği Al Her 1 Test Bittiğinde Ye Kendini Ödüllendire Ödüllendire Git :) Saçma Geliyor Ama Çok Güzel Mantık.
Farklı Kaynaklardan Çöz Site Vesaire :)Test olsa iyi test diye bişry yok konu var.
Test diye bişey yok bizde Paramedik öğrencisiyimFarklı Kaynaklardan Çöz Site Vesaire :)
smojka
Sen ders çalışma. Bu kafayla devam!Test diye bişey yok bizde Paramedik öğrencisiyim
Öyle de olmuyor.Sen ders çalışma. Bu kafayla devam!
smojka
Öyle olmuyor böyle olmuyor. Gel ben yapıyım bari.Öyle de olmuyor.
Öyle de olmuyor işteÖyle olmuyor böyle olmuyor. Gel ben yapıyım bari.
Tonguç adlı kanal var orda çok iyi motivasyon var ve geçen seneki notlarım bu sene tonguç ile daha güzel! sizede tavsiye ederimders çalışmak istemiyorum artık. Lisedeyken kopyayla felan geçerdik. Üniversiteye geldik kolm kadam kitalar önümde. Ders çalışma hevesim yok. Sizce ne yapmalıyım?
smojka
Gidin notunuzu tonguç versin.Tonguç adlı kanal var orda çok iyi motivasyon var ve geçen seneki notlarım bu sene tonguç ile daha güzel! sizede tavsiye ederim
Teşekkürler bir bakayım oraya.Tonguç adlı kanal var orda çok iyi motivasyon var ve geçen seneki notlarım bu sene tonguç ile daha güzel! sizede tavsiye ederim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!