Nasıl Değişik Fikirler elde edip bunu konuya çevirebiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

<style4>asd<style4>

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6

Selam Mc-Tr nin kadim kullanıcıları!
Bugün sizin elde ettiğiniz değişik fikirleri nasıl konuya çevirebileceğinizin ayrıntılarını size anlatıcağım.

Mc-Tr'Nin en çok kullanılan logosu.png

Gta 5 açıklama.PNG

En güzel ifadenizle karşı tarafın ilgisini çekmeniz lazımdır.Sizin yapacağınız böyle olmamalı;
Evet arkadaşlar mc tr sanal gazetesi kuracam diyip bir konu açmamalısınız.Bunu en değişik ve en heyecanlı şekilde böyle bir şey yapabilirsiniz:
Evet mc-tr halkı.Düşündüğüm bir değişik fikiri size sunmak istiyorum.Gayet hoştur siz de beğenirseniz belki bu fikti yetkilelere iletebilirim;
Öncelikle kendimize bir mc-tr sanal gazetesi kuralım.Bu gazetede üyelerin neler yaptığını ne gibi yarışmalar başladığını açıklayalım.Böylece yenilikler ve haberlere ise forum güncellemeleri ve snapshotları koyabiliriz.
Gibisi bir şeyler oluşturun.Bunları kişiselleştirin.

...........................İfadem Çok Kötü Napacağım?........................
Merak etmeyin,biz mc-tr kullanıcıları olarak size fikri anlat fikri açıkla gibi bir zorluk çıkarmıyoruz.Bunun için forumumuzla ilgili tecrubeli bir kişinin konularını inceleyin çok gerekli ise danışınabilirsiniz.

Sorgulamayı unutmayın. Ben çok değişik bir fikir buldum yehuu diyip öncelikle sevinmekten kaçınmaya özen gösterin.
Screenshot_2.png

Forumumuzun bu arama yerine fikrinizin anahtar kelimelerini yazın.Eğer böyle bir konu daha önce açılmışsa maalesef paylaşmanın pek anlamı kalmaz.Fakat kendinize yeni bir fikir üretebilirsiniz :).

Çok Kötü Tasarımım var Ne yapmalıyım?
Madem tasarımınız çok kötü @SercanDegirmenci adlı kullanıcının verdiği mc tr paketine bir göz atın:
Bu paketi bende kullanıyorum ve konularınızı bu resimlerle düzenleyebilirsiniz!.

Bendende bukadar sevgili Mc-Tr takipçileri.Yeni değişik fikirler dileği ile İYİ FORUMLAR!

Ekli dosyalar

• yeni_logo.png
    yeni_logo.png
    120,4 KB · Görüntüleme: 515
  • minecraft açıklama.PNG
    minecraft açıklama.PNG
    3,6 KB · Görüntüleme: 481
Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu anlatımı çok güzel. Özellikle de benim paketimide kullandığınız için teşekkür ederim. Yazıları ortala ve birazda düzenlersen süper olur :)

Konuyu biraz düzenledim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl