Nasıl bir sunucu açsam ki?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZRLTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 804

ZRLTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamlar, elimde 6GB Ram, Xeon 4 çekirdek, 1 gigabit hatlı bir vps var minecraft sunucusu kurmayı düşünüyorum fakat o kadar çok benzer survival faction skyblock serveri var ki ne yapsam karar veremedim?

Sizce ne yapmalıyım? bu arada satılık değil ve 1 yıl süresi var kapanma sorunu olmaz eğer sunucu açarsam.

Ayrıca diyelim açacağım fakat adam akıllı bir ekip de lazım :(

Ilk önce ekibini topla , bir discord gurubu kur ve kitleni topla , oylama yap en çok oy alan oyunu yap.

Sana bazı ip uçları veriyim:
- Sunucunda ne kadar çok oyun olursa (skyblock, survivalgame, survivor vb) o kadar iyidir
- SkyBlock iyi gider
- Farklı-farklı skriptler bul
- Oyunda rütbeler ekle ki bir amaç olsun. Rütbeler 15-20 tane olsun, başlarda biraz kolay geçilsin ama sonra zorlaşsın
- Çevrimçi kalmaları için amaç olmalıdır

Bence MMORPG açmalısın yada RP. Tabiki biliyorsan Roleplay i öyle rp serveri aç.Şu aralar RP kıtlığı var. bi Vancouver (Şimdi Vortex oldu) güzeldi oda kapandı açılmıyor daha.RP serverleri açılıyor ve 5 gün sonra kapanıyor.Ve açık kalanlar RP den uzaklaşıp MMORPG gibi bişiye döndü yada Online 0. Buda (online 0 ) sunucunun az reklam yapması vede sunucunun bayat,p2w,rpg ye kayması,vede Adminlerin oyuncuları hiç takmıyıp para silah veya ev satın almaları hep.

AMA SEN BIR KAHRAMAN OLUP SUNUCUNU AÇIK TUTUP HEP YENILIK GETIRIP OYUNCULARI DINLERSEN 20 ONLINE 1 AY DA.50 ONLINE 3 AYDA KESIN.
he bide gaza gelip açarsan bi ev verirsin be ? :/
Allah yar ve yardımcın olsun.

Bende yakında bi faction sunucu açmayı düşünüyorum. Banada tavsiye verebilirsiniz :D

opskyblock her zaman ıyıdır :D

Her zaman faction ile skyblock arasında kararsız kalmışımdır.​

• Skyblock veya ArenaPvP Açmanı Öneririm , Daha Çok Tutuluyorlardı . ✌

Önce Ekibi Toplanan Anlamsız Olur , İlk Önce Sunucuyu Hazırlarsın , Sonra Güzel Boylarıyla ve Rolleriyle Hazır 1 Discord Sunucusu Açarsın , Kendi Ekibini Toplarsın , İşte ! Sunucun Hazır

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl