Nasıl bir skyblock Classic mi yoksa Modern mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sabinushka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 124

Sabinushka

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
196
Minecraft
Sabinushka,

Discord:

MrAnilcaan_K#5521

Evet arkadaşlar sizlere sormak istiyorum eski nesil classic emek skyblocku mu yoksa modern çiftçisi olan minyonu olan skyblock sunucularında mı oynamak sizi daha çok eğlendirir ? ayrıca bir skyblock sunucusunda mutlaka olmazsa olmaz benim için çok önemli bir özellik dediğiniz özellik var mı ?

Bi yandan klasik skyblock çünkü gerçekten emek var ama bi yandan modern çiftcisi olan minyonu olan modern emek skyblock %50 %50 diyebilirim olmazsa olmaz özellikde jenerator yükseltme

İkisi bir arada ama artık piyasa o kadar çok bu tarz sunuculardan kaynıyor ki yıllardır elimi sürmüyorum daha farklı sistemlere oynanıșa sahip p2w dengesi 10 numara ayarlanmıș a dan z ye özen ile hazırlanmıș sunucular ilgimi çekiyor ayda yılda bir olsada çok keyif veriyorlar

İkisi bir arada ama artık piyasa o kadar çok bu tarz sunuculardan kaynıyor ki yıllardır elimi sürmüyorum daha farklı sistemlere oynanıșa sahip p2w dengesi 10 numara ayarlanmıș a dan z ye özen ile hazırlanmıș sunucular ilgimi çekiyor ayda yılda bir olsada çok keyif veriyorlar
tamam o zaman sizlere söyle sorayım sizleri hangi tür sunucu cezbeder Skyblock harici Survival, Faction, Towny, vesaire..

Sunucu kapanmadığı zaman oynatıyor büyük kitlelere erişmek istiyorsan karışık sistemlerden uzak durmalısın belli bir temel sistemi iyi kurgula

Oyuncu ilk bakışta anlayacak işin içine girince emek veya para harcamalı önemli olan emek ve paranın karşılığını iyi tutturmak

şuan en popüler oyun modu smp içeriği ne diye sorarsan pek birşey yok fakat herkes doğal anlaşılır, iyi kurgulandığı için seviyor

altın kural mod ekibi lagsız ve kesintisiz bir oyun deneyimi

İşin gerçegi ben anormal seviyorum skyblock eglenceli oluyor :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl