Club Mineriel
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 34
- Minecraft
- Cavalry
Discord:
Cavalry#5436
Cavalry#5436
-LeOjet-#8920
Çok Egolu Ve Çok Cıvık İnsanlardan Nefret Ederim Gerçekten Beni sevsin yeter zaten beni seviyorsa benim nelerden hoşlanıp hoşlanmadıgımı iyi bilir :)
Mikaelson#1905
En önemli maddeleri sayayım;
Sizi her zaman arkadan bıçaklamalı,
Dostluğu rol icabı olmalı,
Sizi her durumda ezmeli,
Kalitesiz adi bir insan olmalı,
Maddi ve manevi yönlerinizden yararlanmalı.
Size garip gelebilir ama sizi siz bizi de biz yapan bu insanlar olmasaydı hep bir adım geride olurduk...
Söylemiş zaten arkadaş gerisi fasa fiso...
Arkadaşımı genellikle temiz güzel huylu bakımlı halden sözden laftan anlayan ve gerektiği zaman değil her zaman yanımda olan bir arkadaş seçimi yaparım beni ve geleceğimi çok etkileyebilir bu seçimNASIL ARKADAŞ SEÇİMİ YAPARSINIZ?İnsanlar iyi ve kötü olarak ayrılır. Çoğu kişi bizim iyi bir arkadaşımızın olmasını ister fakat arkadaş seçimi nasıl olur? İnsanlar bazen kendisini yansıtmak istemez ve ikinci karakterini çıkartabilir. Örneğin kötülük yapan bir insan sanki sürekli iyilik yapıyormuş gibi davranabilir. İşte asıl sorunda bu bir zaman sonra bu arkadaşın yavaş, yavaş kötülük yapmaya başlar ve çoğu kişi bu tür insanlara uyuyor ve sanki doğru gibi görmeye başlıyor. Bize ''çok iyi arkadaşlar edin'' diyen ailerimiz acaba eskiden nasıl dostluklar yapmışlardı.
Belki de kötü insan yoktur ve bizlerde onları doğru yola getirip iyi bir insan haline getirebilir miyiz? Belki de yaşadığı çevreden dolayı bu alışkanlıkları edindi ve bunları bırakamaz mı?
İşte bugün ki sorumuz açık ve net ''NASIL ARKADAŞ SEÇİMİNİ DOĞRU YAPARIZ?'' aslında bu cevaplarınız sayesinde belki de bu sene arkadaş edinme gereksimi duyan kişiler için yararlı olabilir. Siz kendiniz nasıl düşünüyorsanız öyle yazın ve lütfen herkesin cevabına saygı duyalım. İyi forumlar dilerim...
iKaanStrafe
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!