Oyuncu henüz giriş yapmamışsa beyaz gözükür ve giriş yaptığında düzelir. Demek istediğiniz şey, her oyuncuya tek tek prefix eklememek ise, NameTagEdit plugininin son sürümünü indirebilirsiniz.Girenlerin ismi tabda beyaz gözüküyo bunu '&aOYUNCU &7<oyuncu>' Yapmak istiyorum nasıl ayarlicam ???
Yok o değil login şifre girenlerin isimleri tabda ve kafasının üstünde &aOYUNCU &7 olsun istiyorum beyaz olmasın hiç yaniOyuncu henüz giriş yapmamışsa beyaz gözükür ve giriş yaptığında düzelir. Demek istediğiniz şey, her oyuncuya tek tek prefix eklememek ise, NameTagEdit plugininin son sürümünü indirebilirsiniz.
NameTagEdit ile oyuncu adında bir grup oluşturup prefixini ve permissionunu ayarlayıp, permissionunu oyunculara vermen lazımYok o değil login şifre girenlerin isimleri tabda ve kafasının üstünde &aOYUNCU &7 olsun istiyorum beyaz olmasın hiç yani
@Deagle#8994
Dediklerinizi yapıyorum ama olmuyor.group oluşturman lazım /nte help den bakabilirsin sonra group lissten gorup yetkisine bakman lazım mesela nte.admin bu yetkiyi group a eklediginde o gurubu verdiğin kişinin tabdaki ismi nte gruba verdiğin isimdir eger anlamadıysan fotoğraflı anlatım yapabilirim
@Deagle#8994
Ekledim ama hala aynıSelam, yetkiyi ekliyorsunuz değil mi?
Örnek olarak alttaki fotoğrafta bulunan "nte.oyuncu" yetkisini oyuncu grubuna eklemezseniz prefix görünmeyecektir.
![]()
@Deagle#8994
Group.ymlNameTagEdit config ve groups.yml yi atabilir misin buraya
iTargetDS #6159
EvetOyunculara nte.oyuncu yetkisini verdinmi ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!