NameTagEdit YARDIM!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRakip Network

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
205
Girenlerin ismi tabda beyaz gözüküyo bunu '&7 <oyuncu>' Yapmak istiyorum nasıl ayarlicam ???

Son düzenleme:
Girenlerin ismi tabda beyaz gözüküyo bunu '&aOYUNCU &7<oyuncu>' Yapmak istiyorum nasıl ayarlicam ???
Oyuncu henüz giriş yapmamışsa beyaz gözükür ve giriş yaptığında düzelir. Demek istediğiniz şey, her oyuncuya tek tek prefix eklememek ise, NameTagEdit plugininin son sürümünü indirebilirsiniz.

Oyuncu henüz giriş yapmamışsa beyaz gözükür ve giriş yaptığında düzelir. Demek istediğiniz şey, her oyuncuya tek tek prefix eklememek ise, NameTagEdit plugininin son sürümünü indirebilirsiniz.
Yok o değil login şifre girenlerin isimleri tabda ve kafasının üstünde &aOYUNCU &7 olsun istiyorum beyaz olmasın hiç yani

Yok o değil login şifre girenlerin isimleri tabda ve kafasının üstünde &aOYUNCU &7 olsun istiyorum beyaz olmasın hiç yani
NameTagEdit ile oyuncu adında bir grup oluşturup prefixini ve permissionunu ayarlayıp, permissionunu oyunculara vermen lazım

group oluşturman lazım /nte help den bakabilirsin sonra group lissten gorup yetkisine bakman lazım mesela nte.admin bu yetkiyi group a eklediginde o gurubu verdiğin kişinin tabdaki ismi nte gruba verdiğin isimdir eger anlamadıysan fotoğraflı anlatım yapabilirim

group oluşturman lazım /nte help den bakabilirsin sonra group lissten gorup yetkisine bakman lazım mesela nte.admin bu yetkiyi group a eklediginde o gurubu verdiğin kişinin tabdaki ismi nte gruba verdiğin isimdir eger anlamadıysan fotoğraflı anlatım yapabilirim
Dediklerinizi yapıyorum ama olmuyor.

server ip verirsen yardımcı olabilirim

Selam, yetkiyi ekliyorsunuz değil mi?

Örnek olarak alttaki fotoğrafta bulunan "nte.oyuncu" yetkisini oyuncu grubuna eklemezseniz prefix görünmeyecektir.
ehl9Z7.jpg

Selam, yetkiyi ekliyorsunuz değil mi?

Örnek olarak alttaki fotoğrafta bulunan "nte.oyuncu" yetkisini oyuncu grubuna eklemezseniz prefix görünmeyecektir.
ehl9Z7.jpg
Ekledim ama hala aynı

/nte player yaptıysan nte player kaldırman lazım

NameTagEdit config ve groups.yml yi atabilir misin buraya
Group.yml
Groups:
Oyuncu:
Permission: nte.oyuncu
Prefix: '&7'
Suffix: '&f'
SortPriority: 1
Kurucu:
Permission: nte.kurucu
Prefix: '&c&lKURUCU &4'
Suffix: '&f'
SortPriority: 2

Oyunculara nte.oyuncu yetkisini verdinmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl