Cylonce#4109
GroupManager kısmında ki users.yml kısmını komple sil sorunun düzelicektir.NameTagEdit'ten Groups.yml yi ayarlıyorum sonra /Nte Reload çekiyorum örneğin adamların tagı tabda "&e&lA&f&lC" gözükürken adamlar bişey yazdıktan sonra "&fSky&aLord" Olarak yani asıl rütbelerinin prefixine dönüşüyor ne yapacağım?
Sanırım artık yarın deneyeceğim, teşekkürler.GroupManager kısmında ki users.yml kısmını komple sil sorunun düzelicektir.
Zaten öyle yani dediğin şeyle alakası yok veya sorunumu anlamamışsın.Rütbeler i sıra ile yaparsan bu sorun ortadan kalkacaktır.
Sıra derken tab da en üst kurucu ise 1 admin 2 rehber 3 vs. Şeklinde.
Dediğiniz şeyi yaparsam oyuncularda olan SkyLord.ol - SkyMaster.ol Gibi permler silinmez mi /c ile aldıkları?GroupManager kısmında ki users.yml kısmını komple sil sorunun düzelicektir.
Cylonce#4109
users.yml kısmını siliceksin perm olan kısmı değil.Zaten öyle yani dediğin şeyle alakası yok veya sorunumu anlamamışsın.
Dediğiniz şeyi yaparsam oyuncularda olan SkyLord.ol - SkyMaster.ol Gibi permler silinmez mi /c ile aldıkları?
Groupmanager - worlds - world - user.yml değil mi? içinde bunlar var o yüzden sordumusers.yml kısmını siliceksin perm olan kısmı değil.
Cylonce#4109
Sen bu dosyanı kayıt et sonra sil. ne olur ne olmaz ama herkesin rütbesi default olucak o listeden bakarak verebilirsin geri.Groupmanager - worlds - world - user.yml değil mi? içinde bunlar var o yüzden sordum
permissions:
- angelpro.ol
gibi
+150 kişiye verebileceğimi sanmıyorum :D başka bi yolu yok muSen bu dosyanı kayıt et sonra sil. ne olur ne olmaz ama herkesin rütbesi default olucak o listeden bakarak verebilirsin geri.
Cylonce#4109
NameTagEdit pluginini güncelleyiniz veya değişik bir plugin ile bu işlemi görün.+150 kişiye verebileceğimi sanmıyorum :D başka bi yolu yok mu
Önerdiğiniz Plugin var mı? Örneğin adamın asıl rütbesi "SkyLord" ama tabda "AC" yazacakNameTagEdit pluginini güncelleyiniz veya değişik bir plugin ile bu işlemi görün.
Cylonce#4109
Şu anda yok ama siz birnerdiğiniz Plugin var mı? Örneğin adamın asıl rütbesi "SkyLord" am
Yeni bi plugin buldum teşekkürler ama bi sorunum daha var resmen her hafta oyuncularımın parası 30 a düşüyor 100T'den ne yapmalıyım artık bende bıktım oyuncularımdaŞu anda yok ama siz bir
Groupmanager ve Nametagedit 'in yedeğini al ve jarlarını dosyalarını silip Spigot'dan güncel sürümleri ekleyip dosyalarda ki .yml dosyalarını tekrar at.
Cylonce#4109
Skript veya Eklentilerini kontrol et.Yeni bi plugin buldum teşekkürler ama bi sorunum daha var resmen her hafta oyuncularımın parası 30 a düşüyor 100T'den ne yapmalıyım artık bende bıktım oyuncularımda
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!