Çözüldü NameTagEdit Sürekli Bozuluyor Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Herkse merhaba. Nametagedit pluginini spigot sitesinden indirdim. Sadece son sürümü indirilebiliyor diğerlerindeki link bozuktu. Daha sonra grup oluşturup o grupların permlerini groupmanagerde ayarladım. Sunucuya girdim tablar birkaç saniye durup gitti. Yani isimler sadece beyaz gözüküyor. Başka nametagedit versiyonu varmı acaba veya ne yapmalıyım lütfen yardım

Herkse merhaba. Nametagedit pluginini spigot sitesinden indirdim. Sadece son sürümü indirilebiliyor diğerlerindeki link bozuktu. Daha sonra grup oluşturup o grupların permlerini groupmanagerde ayarladım. Sunucuya girdim tablar birkaç saniye durup gitti. Yani isimler sadece beyaz gözüküyor. Başka nametagedit versiyonu varmı acaba veya ne yapmalıyım lütfen yardım
Fotoğraf Atar mısın. rica etsem Ve Perm,NTE Kodlarını.

Konu sahibi 12 saat veya daha fazla bir süre konuya cevap vermediğinden dolayı konu çözüldü olarak işaretlenmiştir.

Eğer sorununuz devam ediyorsa bu konu üzerinden destek almaya devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl