Çözüldü NameTagEdit Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PeneBlanco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 404
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PeneBlanco

Hive Creatives
Elmaslar
10
Minecraft
xCryption
Öncelikle merhaba
Benim serverim de yaşadığım sorun şu NameTagEdit şuana kadar güzel çalışıyordu fakat şimdi taglarin hepsi
Oyuncu tagi olmuş bulunmakta yeni NameTagEdit yükledim tek tek gruplar ekledim sonra tab.moderator perimi moderatore veriyorum benim tagim da moderator oluyor sorun nedir acaba?

Sunucunun yedeklerini alın ve geriye sarın. Geriye sardığınız zaman Nametag eklentisinin yedeğini alın ve sunucuyu kapatın ve yeniden yükleyin.

Yedekler var zaten teşekkürler deneyeceğim

Sorun çözülmedi maalesef.

GroupManager'da inheritance: kısmını aynı olarak ayarlasan öyle gözükür. Örnek veriyorum sen kurucunun inheritance ını moderatör yaparsan tüm moderatör yetkilerini kurucuya aldığın için tab.moderator ü de almış oluyorsun bunu engellemek için NameTagEdit klasörüne gir groups.yml ye gir ordan kurucunun sortpriority kısmını 1 yap admini 2 yap moderatörü 3 yap rehberi 4 yap yani yetkiliden yetkisize doğru rakamları yükselt. Aynı permleri başka Grouplarda kullanma.

ayrıca nte permlerin başına - koyasranızda sorun çözülür

NTE groups.yml içerisinde SortPriority olayı var. Sırayla ayarlarsan eğer (1 - 100 - 200 gibisinden) sorun düzelecektir.

Teşekkürler konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl