Çözüldü NAMETAGEDİT sorunu !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YunusB3Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 533
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YunusB3Y

Sevgiler, Saygılar Blaze Bey
Elmaslar
309
Minecraft
YunsBEY

Discord:

@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857

Sunucumda nametagedit plugini sorunsuz çalışıyordu.
Sunucuya stop çekip yeniden başlatmam gerekiyordu yaptım ve sonrasında plugin çalışmamaya başladı. Prefix veya gurup vs verilmiyor tab da şöyle gözüküyor ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sürüm en son ve konsolda hata vs yok.

Belki sürümün uygun değildir,nametageditle aynı işlevi yapan birsürü plugin var onlarıda deneyebilirsin :evet:
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Örnegin TablistPrefix

Belki sürümün uygun değildir,nametageditle aynı işlevi yapan birsürü plugin var onlarıda deneyebilirsin :evet:
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Örnegin TablistPrefix

Plugin çalışıyodu rl attıktan sonra çalışmamaya başladı.

Brom bence uğraşma başka pl dene veya forumda senle aynı sorunu yaşayan 5 kişi daha var onların sorunlarıda düzelmiş ordanda bakabilirsin.

Discord eklerseniz yardımcı olabilirim Discord: KronoxTR#6114

Sunucumda nametagedit plugini sorunsuz çalışıyordu.
Sunucuya stop çekip yeniden başlatmam gerekiyordu yaptım ve sonrasında plugin çalışmamaya başladı. Prefix veya gurup vs verilmiyor tab da şöyle gözüküyor ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sürüm en son ve konsolda hata vs yok.
Reload attıktan sonra çalışmamıştır. Plugini silip tekrar kurun (Yedekleme almayı unutmayınız)

Reload attıktan sonra çalışmamıştır. Plugini silip tekrar kurun (Yedekleme almayı unutmayınız)

Reload dan kastım sw e STOP çekip yeniden açmam dır. Sorunun kaynağını buldum. PROTOCOLİB adlı eklenti ile çakışıyormuş çözmeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl