dostum groupmanager taba etiket yapmıyor ama nasıl yapacağız onu ?Nametagedit kesinlikle önermem GroupManager veya Luckperms öneririm bunlar çok fazla gelişmiş.
TAB kullan NameTagEdit ve muhtemelen TitleManager yerine TAB daha iyi tab prefix içindostum groupmanager taba etiket yapmıyor ama nasıl yapacağız onu ?
link atarmısın tab yazıyorum çıkmıyor.TAB kullan NameTagEdit ve muhtemelen TitleManager yerine TAB daha iyi tab prefix için
link atarmısın tab yazıyorum çıkmıyor.
tabın kullanılması oldukça zor ve anlamasıda zor nametagediti düzeltmenin yolu yokmudur acaba?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tabın kullanılması oldukça zor ve anlamasıda zor nametagediti düzeltmenin yolu yokmudur acaba?
hayır taba ben group managerdeki şeyleri nasıl tanımlayacağı manlayamadım?
group-sorting-priority-list:
- Yönetici
- Oyuncu
Groups:
Yönetici:
tabprefix: '&4Yönetici &c'
tagprefix: '&4Yönetici &c'
Oyuncu:
tabprefix: '&aOyuncu &7'
tagprefix: '&aOyuncu &7'
Player:
tabprefix: "&0&l[&7&lPlayer&0&l] &3"
tagprefix: "&2&lPlayer &3"
Aslında kullanılması çok kolay, biraz yenilikçi olun
YAML:group-sorting-priority-list: - Yönetici - Oyuncu - default Groups: Yönetici: tabprefix: '&4Yönetici &c' tagprefix: '&4Yönetici &c' Oyuncu: tabprefix: '&aOyuncu &7' tagprefix: '&aOyuncu &7' Player: tabprefix: "&0&l[&7&lPlayer&0&l] &3" tagprefix: "&2&lPlayer &3"
Yönetici grubuna "tab.Yönetici" vermen yeterli.
Oyuncu grubuna "tab.Oyuncu" vermen yeterli.
group-sorting-priority-list:
Bu kısımda tagların sıralanışını ayarlayabilirsin
ben bunu kullanırken aynı zamanda title manageride kullanıyorum ikisi karışıyor fakat title manager benim için daha kullanışlı burdan sadece tagı ayarlayıp title managerden tab eklentisini kullanma gibi durum yapabilir miyiz?Tab kullanımı Anlatım Tıkla
Titlemanager playerlist:falseben bunu kullanırken aynı zamanda title manageride kullanıyorum ikisi karışıyor fakat title manager benim için daha kullanışlı burdan sadece tagı ayarlayıp title managerden tab eklentisini kullanma gibi durum yapabilir miyiz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!