NAMETAGEDİT 1.8'DE ÇALIŞMIYOR SORUNUM NEDİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ViperXx

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
ZeyNN

Discord:

ZeyNИ ゲン#6367

Sunucum Spigot 1.8.x NameTagEditin 1.8 sürümlerini indiriyorum plugins dosyama atıyorum oyuna girince olmuyor sorunum nedir ?

Plugini düzenlemen lazım.

nametagedit.jarı plugins dosyasına atıyorum oyuna giriyorum /pl yazıyorum nametagedit orada çıkmıyor

Düzgün spigot sürümünü yükleyiniz bazı spigotlarda çalışmıyor nte

ismailçeliv2 hocam 1.8.x ve 1.9.x düzgün çalışan spigotu nasıl bulabilirim heryerden araştırdım ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

ViperXx Dostum aper spigot kullanmanızı öneririm, 1.7x & 1.8x sürümünü destekliyor.

Ayrıca çalışmayan eklentileri 1.7x olan eklentileri çalıştırabilirsiniz diye biliyorum. Buyrun link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer olmassa yazınız.

DwordGG Hocam NAMETAGEDİT 4.0.2 İndirdim plugins dosyasına attım oyuna girince olmadı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ismailçeliv2 hocam paperspigot 1.8 indirdim doğrumudur ?

ViperXx denemekte fayda fardır olmassa 1.7.10'u indirin.

Çünkü 1.7.10 1.8x'i destekliyor

ismailçeliv2 malesef denedim olmadı peki bunu 1.8.x ve 1.9.x olanı varmı bide onu deneyim

Maalesef yok diye biliyorum 1.9x'i ama bi araştırayım bkeleyin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1.8x 1.9x i bulamadım ama hem 1.8 de hem 1.9 da giriş yapabilmelerini istiyorsanız ViaVersion Yükleyin name tag edit için hala çözüm arıyorum

hocam yardımın için çok teşekkür ederim :) umarım şunu yapabilirim artık ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl