Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabda böyle görünüyorken aslındaki rütbem benim şuan ustad
ama niyese tab menusunde ustad yazmıyor hiçbir rütbe yazmiyor niye bilmiyorum sadece oyuncu yazıyor yardımcı olursanız sevinirim kullandığım plugin nametagedit
NameTagEdit’de klasik yapılan hatalar’dır bunlar, bunun için configi sil sunucuyu yeniden başlat, ve verdiğin permleri’de silmeyi unutma, sıfır’dan yavaş yavaş yapman lazım, mesela ilk kurucununkini değiştin ya oyun için’den /manload yazıp /nte reload yaz , kontrol et hata varsa tekrar bak yavaş ve dikkatli yapman lazım...
Dostum sakin bir kafayla yap. Plugin paketi hazırlıyor isen bu tür hatalar karşına çıkacaktır. Arkadaşımızın dediği gibi baştan başla ve yavaş yavaş yap. Önce config'ten hazırla oyuncu kısmını Prefix' ini ayarla permini yaz.Ardından oyuna girip /mangaddp nte.grupismi. Bu kadar basit. /nte reload çekmen yeterlidir. Sakin kafa ile çalışırsan her zaman başarılı olursun.Hata payı da minimuma düşer.
Hocam anlatılanlar işine yaramayacaktır çünkü ben deneme yanılma yolu ile çözdüm. Üstteki anlatılanlar bir işe yaramıyor. İlk olarak ekstra bir grup aç ve oyuncudaki yetkileri o gruba ver. Oyuncunun tüm yetkilerini sil ve oyuncuya sadece nte.tagismi yetkisini ver. Bunun yanında bir de inhertaince: idi sanırsam; tüm grupların inhertaincesi'ne -<ekstragrupadı> grubunu gir.