Çözüldü nametag edit sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BarisK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarisK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
upload_2018-2-6_23-27-3.png
tabda böyle görünüyorken aslındaki rütbem benim şuan ustad
upload_2018-2-6_23-27-26.png
ama niyese tab menusunde ustad yazmıyor hiçbir rütbe yazmiyor niye bilmiyorum sadece oyuncu yazıyor yardımcı olursanız sevinirim kullandığım plugin nametagedit

NameTagEdit’de klasik yapılan hatalar’dır bunlar, bunun için configi sil sunucuyu yeniden başlat, ve verdiğin permleri’de silmeyi unutma, sıfır’dan yavaş yavaş yapman lazım, mesela ilk kurucununkini değiştin ya oyun için’den /manload yazıp /nte reload yaz , kontrol et hata varsa tekrar bak yavaş ve dikkatli yapman lazım...

Dostum sakin bir kafayla yap. Plugin paketi hazırlıyor isen bu tür hatalar karşına çıkacaktır. Arkadaşımızın dediği gibi baştan başla ve yavaş yavaş yap. Önce config'ten hazırla oyuncu kısmını Prefix' ini ayarla permini yaz.Ardından oyuna girip /mangaddp nte.grupismi. Bu kadar basit. /nte reload çekmen yeterlidir. Sakin kafa ile çalışırsan her zaman başarılı olursun.Hata payı da minimuma düşer.

Hocam anlatılanlar işine yaramayacaktır çünkü ben deneme yanılma yolu ile çözdüm. Üstteki anlatılanlar bir işe yaramıyor. İlk olarak ekstra bir grup aç ve oyuncudaki yetkileri o gruba ver. Oyuncunun tüm yetkilerini sil ve oyuncuya sadece nte.tagismi yetkisini ver. Bunun yanında bir de inhertaince: idi sanırsam; tüm grupların inhertaincesi'ne -<ekstragrupadı> grubunu gir.

NameTagEdit groups.yml'den oluşturduğun tagın permini al vereceğin gruba o yetkiyi ver hala oyuncu gözüküyorsa "- -perm" bu permi ekle düzelicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl