NamelessMC Türkçe Dil Dosyası Yayınlandı! | Ücretsiz | Minecraft Sitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xOrcun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.026
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xOrcun

orcunozturk.com
Emekli
MinePass
Hosting Görevlisi
Elmaslar
443
Minecraft
xOrcun

Discord:

xOrcun

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere ücretsiz olan minecraft sitesi namelessmc'in türkçe dil desteği yoktu. Bende türkçeleştirdim ve yetkilileri ile iletişime geçip namelessmc'yi türkçeleştirdim dedim ve onlarda çok teşekkür etti.

ana sayfa.png

profil.png

hakkında.png
özel mesajlar.png
bildirim.png

durum.png

genel bakış.png

profil ayarları.png

e-posta değiştir.png

şifre değiştir ve iki faktörlü doğrulama.png

admin sayfası.png

Demo bilgilerini vermeme sebebim giriş yapan kişilerin ip adresilerinin gözükmesidir.(Bu sistem benimle alakalı değildir. Yapımcıların eklediği bir sistemdir.)

Admin panel temadır. Yetkililer sistemi ise eklentidir.

Admin Panel Tema Adı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yetkililer eklenti Adı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

|

Son düzenleme:

Böyle güzel bir yapımı ücretsiz olarak paylaşıyor olmanıza çok şaşırdım ki gerçekten çok kral hareket olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık ;) <3

Böyle güzel bir yapımı ücretsiz olarak paylaşıyor olmanıza çok şaşırdım ki gerçekten çok kral hareket olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık ;) <3
Yorumunuz için teşekkürler. Admin panel demosunu görmek istiyorsanız discordan ekleyebilirsiniz.

Beğendim ellerinize sağlık

Ben neden böyle birşeyi ilk defa duyuyorum!?

Türkçe desteğinin de olması gayet yararlı olmuş, ücretsiz olması da beni bir kez daha düşündürdü. Elinize sağlık.

Çok güzel olmuş emeğinize sağlık ve bunun ücretsiz olması şok etti beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl