Çözüldü NamelessMC - Store ₺ kurunda bir ödeme seçeneği var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fearlinn

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Fearlinn

Discord:

fearlinn

NamelessMC yi kurdum. store ekneltisini ekledim ama doğru düzgün ödeme seçeneği olmadığını fark ettim. acaba paytr yada shopier apisi ile yapımış projeler var mıdır. yada mantığını çözmeme yardım ederseniz kendim de birtane yapmayı deneyebilirim.

NamelessMC yi kurdum. store ekneltisini ekledim ama doğru düzgün ödeme seçeneği olmadığını fark ettim. acaba paytr yada shopier apisi ile yapımış projeler var mıdır. yada mantığını çözmeme yardım ederseniz kendim de birtane yapmayı deneyebilirim.
kendi websiteni ac

dediginizden birsey anlamadim ama ucretli bir website ariyorsaniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
oneririm netles fiyati ucuz oldugu icin oneriyorum fakat daha profesyonel birsey lazimsa gozunuzu kirpmadan minexon alabilirsiniz
FrontEnd sitenin görünen kısmı oluyo :) tasarımlarım çok kötü. dediğiniz scriptlere baktım minexon güzel ama şuan için gereksiz ilerde alırım kaydettim bi kenara teşekkürler.

varsa bilgi alabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl