Tanıtım Nadide Türk Botu: Cleawery!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the.nix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.930

the.nix

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8

Discord:

nix#6223

Selam, seni burada gördüğüme sevindim diyebilirim.

ve Hemen sıkılıp çıkma çünkü bu botta düşündüğünden daha, dahaa fazlası var. Aklından şu geçiyor, "Aaahh! Tekrar bir genel amaçlı Discord bot'u HEPSİ BİRBİRİNİN KOPYASI OLMAYA BAŞLADI" değil mi? Fakat yanılıyorsun Cleawery düşünebileceğin sistemlerin en iyileştirilmiş hallerine sahip. Mesela giriş-çıkış görsellerini biliyorsundur, modernlikten uzak, koskoca reklam içeren vee aşırı kaba duran resimler.. Cleawery'de bunun gibi kaba, monoton resimler bulman imkansız evlat! Hmm hâlâ daha ikna edemedim demek.. Mesela şöyle bir şey desem "Türkiye'de hatta Dünya'da bulunan en, enn, ennn iyi değiştirilebilir müzik sistemi gibi bir şeyler? Cleawery'de bulunan müzik komutlarıyla ses düzeyi, efektler ve daha fazlasıyla birlikte geliyor. Hâlâ daha inanamıyor musun? Saçmalık! Bot'u sunucuya ekleyip modernleşmeye ne dersin?

Mevcut sistemlerden bir kaç görsel;
unknown.png
unknown.png
Sayfa 1:
unknown.png
Sayfa 2:
unknown.png
unknown.png

Size şahane komutlardan bir kaç görsel göstereyim.
Seviye sistemini sunucunda aktif ettikten sonra sunucu içerisindeki kullanıcılar seviye resminin renklerini, opaklık derecesini ve daha bir çok ayarı yapabilir.
RankCard.png
Ekstra olarak eğer ki seviye sistemi için MEE6 kullanıyorsan artık gerek yok, Cleawery sizin için MEE6 seviye sıralamanızı ve rollerinizi taşıyor! Başka hiç bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. MEE6'nın kaldığı yerden devam ediyor!

Sende mi sadelik taraftarısın, o zaman seni buraya alalım!
Hoşgeldin Resmi:
welcome.png
Güle Güle Resmi:
goodBye.png

Sende mi sunucuya katılan kişiyi kimin davet ettiğini merak ediyorsun, Cleawery'nin bunun içinde bir çözümü var.
unknown.png
unknown.png

unknown.png

Sunucunda buton ile rol mü vermek istiyorsun, Cleawery buna da olanak sağlıyor!
unknown.png

Cleawery'i gün geçtikçe hala güncelleniyor ve sizin için güncellemeye devam ediyoruz. Biz bunları yaparken senin de Cleawery botu test etmeni istiyoruz, bu yüzden sen değerli kullanıcımız için aşağı bağlantı linkleri bırakacağım. Ekleyip sunucunda deneyebilir, beğenmezsen sunucudan çıkarabilirsin.

Bağlantılar;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Cidden kullandım ve harika bir bot. Müzik sistemi, level sistemi vb. bir sürü sistem Cleawery>other turkish discord bots.

Hayatım da görmediğim Müzik sistemi global da bile yok gayet çok iyi Türkiye de böyle adamlar görmek zor!

Müzik sistemi değil resmen spotify yan çar.

Selam, seni burada gördüğüme sevindim diyebilirim.

ve Hemen sıkılıp çıkma çünkü bu botta düşündüğünden daha, dahaa fazlası var. Aklından şu geçiyor, "Aaahh! Tekrar bir genel amaçlı Discord bot'u HEPSİ BİRBİRİNİN KOPYASI OLMAYA BAŞLADI" değil mi? Fakat yanılıyorsun Cleawery düşünebileceğin sistemlerin en iyileştirilmiş hallerine sahip. Mesela giriş-çıkış görsellerini biliyorsundur, modernlikten uzak, koskoca reklam içeren vee aşırı kaba duran resimler.. Cleawery'de bunun gibi kaba, monoton resimler bulman imkansız evlat! Hmm hâlâ daha ikna edemedim demek.. Mesela şöyle bir şey desem "Türkiye'de hatta Dünya'da bulunan en, enn, ennn iyi değiştirilebilir müzik sistemi gibi bir şeyler? Cleawery'de bulunan müzik komutlarıyla ses düzeyi, efektler ve daha fazlasıyla birlikte geliyor. Hâlâ daha inanamıyor musun? Saçmalık! Bot'u sunucuya ekleyip modernleşmeye ne dersin?

Mevcut sistemlerden bir kaç görsel;
unknown.png
unknown.png
Sayfa 1:
unknown.png
Sayfa 2:
unknown.png
unknown.png

Size şahane komutlardan bir kaç görsel göstereyim.
Seviye sistemini sunucunda aktif ettikten sonra sunucu içerisindeki kullanıcılar seviye resminin renklerini, opaklık derecesini ve daha bir çok ayarı yapabilir.
RankCard.png
Ekstra olarak eğer ki seviye sistemi için MEE6 kullanıyorsan artık gerek yok, Cleawery sizin için MEE6 seviye sıralamanızı ve rollerinizi taşıyor! Başka hiç bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. MEE6'nın kaldığı yerden devam ediyor!

Sende mi sadelik taraftarısın, o zaman seni buraya alalım!
Hoşgeldin Resmi:
welcome.png
Güle Güle Resmi:
goodBye.png

Sende mi sunucuya katılan kişiyi kimin davet ettiğini merak ediyorsun, Cleawery'nin bunun içinde bir çözümü var.
unknown.png
unknown.png

unknown.png

Sunucunda buton ile rol mü vermek istiyorsun, Cleawery buna da olanak sağlıyor!
unknown.png

Cleawery'i gün geçtikçe hala güncelleniyor ve sizin için güncellemeye devam ediyoruz. Biz bunları yaparken senin de Cleawery botu test etmeni istiyoruz, bu yüzden sen değerli kullanıcımız için aşağı bağlantı linkleri bırakacağım. Ekleyip sunucunda deneyebilir, beğenmezsen sunucudan çıkarabilirsin.

Bağlantılar;

yine klasik botlarda olmuş ayrıca onaylatmayı düşünüyormusunuz

yine klasik botlarda olmuş ayrıca onaylatmayı düşünüyormusunuz
Onay başvurusunda ekip olarak başvuru sağlayacağız, klasik botlarda olmayan müzik vb. sistemlerimiz var. Özellikle müzik sistemimizi test etmenizi ekip arkadaşlarım ve ben tavsiye ediyoruz.

Güzele benziyor :d

Ekstra olarak konu da not düşmeyi unutmuşum. Şarkı sistemi 700'den fazla siteyi destekliyor. Playlist komutu ise Spotify ve YouTube destekliyor. Eğer ki bunu da yeterli görmediyseniz Spotify Playlistini, botta oluşturduğunuz playliste aktarabiliyorsunuz.

Onay başvurusunda ekip olarak başvuru sağlayacağız, klasik botlarda olmayan müzik vb. sistemlerimiz var. Özellikle müzik sistemimizi test etmenizi ekip arkadaşlarım ve ben tavsiye ediyoruz.
aynen

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl