NACSSHOST X NOMERCYBT | Dev Sponsorluk, Dev Hizmetler! | www.nacsshost.com

Ada06

system administrator
Elmaslar
476
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

10550736.png

Selam, nasılsınız? Ben Ada Gürsoy.
Sözlerimi tek tek gerçekleştiriyorum, bugün gerçekleştirdiğim sözüm ise NACSSHOST X NOMERCY BUILD TEAM :)

Hemen sizlere sağladığımız Buildlerden söz edelim.
NoMercyBT ile sağladığımız sağlam anlaşma sonucunda bizden aldığınız sunucuların yanında ücretsiz build veriyoruz. Seçtiğiniz plugin paketinin içinde müthiş haritalar bulabileceksiniz.

Bu haritaları istediğiniz şekilde değiştirip, editleyebilirsiniz. Fakat; kopyalayıp, dosya.tc yükleyip paylaşırsanız sonu biraz kötü olabilir :) Neyse bunları bırakalım, sizler böyle şeyler yapmayacağınız için.

1585345941931.png

İnanmayan arkadaşlarıma şöyle sunayım.

Özetle;
NoMercy Build Team ile yaptığımız anlaşma sonucu konusunda bulunan Minecraft Sunuculardan birini satın alırsanız sizlere eşi benzeri olmayan müthiş haritalar sağlayacağız. Bu haritaları sağladıkları için NoMercy ekibine çok teşekkür ediyorum :) Sizlere iyi günler diliyorum..

konu tasarımı.png

konu tasarımı 1.png

Sponsorluk Ve İş Görüşmeleri İçin;
[email protected]
Ada | NACSS HOST#6997

Son düzenleme:
Mmmm düşünülebilir :)​

Her ne kadar yeni bir firma olsanız bile piyasanın en makul fiyatlı ve kaliteli hizmet sunun firmalarına benziyorsunuz ki ben firmayı beğendim :))

Umarım her iki taraf içinde güzel sonuçlar alırız. Teşekkürler Nacss Host... :))

Ekibinize başarılar diliyorum her iki taraf için faydalı olması dileği ile ?

Plugin paketlerini ve haritaları birçok firma zaten ücretsiz sağladığı gibi büyük işlerde de indirim sunuyor

Plugin paketlerini ve haritaları birçok firma zaten ücretsiz sağladığı gibi büyük işlerde de indirim sunuyor
Yorumun için teşekkür ederiz size şöyle söyleyeyim biz yeri geliyor müşterilerimize kolaylık sağlamak için sunucular'da yarı yarıya indirim sağlıyoruz. Yeterli parası olmayan müşterilerimiz için ön ödeme yaptıklarında sunucuları aktif ediliyor. Böyle yaptığımız şeyler var, daha ne olsun ki. :)

Eklenmesini istediğiniz hizmetleri veya şikayetlerinizi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl