NacssHost | Sunucu Paneli | Pluginleri Gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ada06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.291

Ada06

system administrator
Elmaslar
476
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

2a.png

Selam arkadaşlar!

1588105775478.png

2 saat 23 dakika 11 saniyelik zorlu bir çalışma ile Seçilen Plugin Klasörünün İçindeki Pluginler'i (.jar Uzantılı Dosyalar) Göstermeyi keşfettim ve sizlere tanıtmaya karar verdim.

Tanıtım Videosu

Kodlardan Sızıntılar

1588105982804.png

1588106004981.png

Görseller

1588105870703.png

1588105935569.png

Diğer Konular

Yaptığım panel hakkında olumlu & olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)

Her zaman dediğim gibi yapıyorsun bu işi dostum. <3​

Ada kalitesi. <3

Button'ların (düğmelerin) tasarımları flat olarak yapılabilir. Tasarımı güzelleştirilebilir. Sunucuyu kapat, yeniden başlat gibi button'lar eklenebilir. Onun dışında kullanışlı.

Daha güzel olabilirdi.

Tasarımı biraz renklendirirseniz gayet güzel olduğunu düşünüyorum ☻

Bu programla başlatmakla normal .bat dosyasıyla başlatmanın arasındaki fark nedir? Herhangi bir optimizasyon, tps yükseltme gibi bir özelliği olmadığını düşünüyorum. Doğrumuyum?

Bu programla başlatmakla normal .bat dosyasıyla başlatmanın arasındaki fark nedir? Herhangi bir optimizasyon, tps yükseltme gibi bir özelliği olmadığını düşünüyorum. Doğrumuyum?
+ bu daha uğraştırıcı, program gir plugin dosyası seç.

Tasarımı biraz renklendirirseniz gayet güzel olduğunu düşünüyorum ☻
Teşekkürler, beta aşamasında olduğundan dolayı daha tasarıma geçmedim.
Daha beta aşamasında, ekleyeceğim özellikler beyninizi uçuracak.

+ bu daha uğraştırıcı, program gir plugin dosyası seç.
Tamam

Daha güzel olabilirdi.
Beta aşamasında, eklenecekler bir önceki konumda yazıyor.

Button'ların (düğmelerin) tasarımları flat olarak yapılabilir. Tasarımı güzelleştirilebilir. Sunucuyu kapat, yeniden başlat gibi button'lar eklenebilir. Onun dışında kullanışlı.
Sunucuyu Kapat! butonunu ekledim, bir kaç müşteride hata verdiğinden dolayı kaldırdım. Yeniden başlat ekleniyor, teşekkürler :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1588165961501.png

Sırf senin için ekledim Yusuf bey.

Son düzenleme:
Teşekkürler, beta aşamasında olduğundan dolayı daha tasarıma geçmedim.

Daha beta aşamasında, ekleyeceğim özellikler beyninizi uçuracak.

Tamam

Beta aşamasında, eklenecekler bir önceki konumda yazıyor.

Sunucuyu Kapat! butonunu ekledim, bir kaç müşteride hata verdiğinden dolayı kaldırdım. Yeniden başlat ekleniyor, teşekkürler :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 120570

Sırf senin için ekledim Yusuf bey.
Ya tps aetmazsa ?

C# ile yapıyorsun da linuxcular neden atlamamış buraya şaşırdım. Ayrıca java ile yapmanı öneririm, cs ye göre avantajlı olmasının temel sebepleri cross platforming çalışması ve csye göre gui editor araçlarının daha çeşitli ve zengin olmasının yanı sıra kolay olması

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl