Ada06
system administrator
- Elmaslar
- 476
- Minecraft
- AdaGursoy
Discord:
adagursoy
Selam dostlarım, nasılsınız?
Bugün sizlere her gün üzerinde çalıştığım ve yüzyılın en iyi paketlerinden biri olabilecek NacssHost SkyWars Plugin Paketi V4'ü tanıtmak istiyorum.
Öncelikle başlamadan önce paketin eski haline bakmak isteyenler buradan ulaşabilirler.
Hosting tanıtım konularımıza da spoiler'ın içinden ulaşabilirsiniz..
Tanıtım - NACSSHOST | Minecraft Faction Paketi 1.8x | www.nacsshost.com
Selam millet, ben Ada Gürsoy. Sizlere mapini bir yerden aldığım ama paket vs. hepsini kendim yaptığım müthiş Faction Plugin Paketi v0.0.3'ten bahsedeceğim. Bu pakete 1-2 aydır devam etmekteyim, sürekli olarak değişime uğradı vs. Neyse, paketimize geçelim. Öncelikle localhost'tan bir sunucu...
www.mc-tr.com
NACSSHOST | En Ucuz ve En Kaliteli Hosting Hizmetleri! | www.nacsshost.com
[/SPOILER] Ve daha fazlası![/SPOILER] 1- Minecraft Paketlerimiz; Ve daha fazlası için https://www.nacsshost.com 2- Sanal Sunucu (VDS) Fiyatları; Fiziksel Sunucu ve daha fazlası için https://www.nacsshost.com S - Alacağımız sunucu hizmeti ne kadar süre içerisinde...
www.mc-tr.com
NACSSHOST X NOMERCYBT | Dev Sponsorluk, Dev Hizmetler! | www.nacsshost.com
Selam, nasılsınız? Ben Ada Gürsoy. Sözlerimi tek tek gerçekleştiriyorum, bugün gerçekleştirdiğim sözüm ise NACSSHOST X NOMERCY BUILD TEAM :) Hemen sizlere sağladığımız Buildlerden söz edelim. NoMercyBT ile sağladığımız sağlam anlaşma sonucunda bizden aldığınız sunucuların yanında ücretsiz build...
www.mc-tr.com
NACSS - Maximum Performans, Uygun Fiyatlar ve Kaliteli Destek | Bizde Oyuncuyuz. :)
Tüm sunucularımız yeni donanımlar ile kurulmuştur. Sipariş ettiğiniz sunucu maksimum 1 saat içerisinde her şeyiyle kurulup tarafınıza teslim edilir. Her türlü destek konusun'da deneyimli ekibimiz yardımcı olacaktır. Satışını yaptığımız oyun türlerinin eklenti paketleri mevcuttur, ücretsiz bir...
Neyse, artık paketimize giriş yapalım. Öncelikle Klasörün içinden ve sunucu panelimizden birkaç görüntü sunayım sizlere...
Plugin paketimiz sizlere
Bu klasörün içine giriyoruz,
Şöyle bir bölüm karşılıyor bizi, burada bizi ilgilendirenler
Öncelikle sizlere sunucumuzda bulunan pluginleri sunayım..
Bu pluginlerden bazıları yeni versiyonlarda vs. kaldırılacaktır. Fazla LAG sorunundan kaçınmak için :)
Şimdi Skriptlerimize gelelim,
Skriptlerimiz bunlar, gerekli mi? Gereksiz mi? bilmem ama kupon sistemi gerçekten güzel bir skript. @EfeK0 paylaşmıştı, bende eklemek istedim.
Artık sunucu panelimize ve sunucumuza giriş yapabiliriz.
Başlat.bat dosyamızı çalıştırıyoruz ve sunucumuz başlatılıyor. İlk defa açıyorsanız kurulum yaklaşık 1 dakika sürecektir, diğer açışlarınızda ise max 30 saniye bekletecektir. 1.8x herhangi bir versiyonumuza giriyoruz ve bekliyoruz.
Evet sunucumuz kuruldu, artık Minecraft'a geçebiliriz :)
Sunucumuzun MOTD kısmı, abartılacak bir güzelliğe sahip değil ama yine de güzel bir görünümü var.
Sunucumuza girelim,
Sunucumuza girdik, böyle bir giriş sistemi var, kayıt sistemi de aynı şekil.
Şimdi haritamıza geçelim, harita alıntı olduğu için çok göstermeyeceğim, NOMERCYBT ile yaptığımız anlaşma sonucu bu plugin paketi için güzel bir harita ayarlamaya karar verdik, şuanda hazırlanıyor bu yüzden kendime göre editledim haritayı. Scoreboard kısmına geçelim,
Scoreboard kısmımız böyle, güzel bir görünüme sahip.
Şimdi TAB kısmımıza gelelim,
TAB kısmına çok fazla girmedim, böyle basit, sade ve göz yormayan bir bölüm.
Sunucudaki hologramlar bu şekilde, renk uyumu ile yapıldı. Göz yormayan bir yapıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. /hd list yazarak koordinatlarını ve isimlerini görebilirsiniz.
Envanterimizde şöyle itemler var, bu itemlerin ne işe yaradığına bakalım...
Bu kısım için güzel bir menu tasarlıyoruz şuan, görüntü paylaşmayacağım.
Market kısmı, buradan kit vs. alabiliyorsunuz. Oyun sonu kazanma efektleri de eklenecek..
Oyuncuları Gösterme/Kapatma, deneyelim.
Sağ tıkladığımız zaman işlemektedir.
Sohbete de şöyle bir mesaj gelmektedir.
Oyun modu değiştirme ve essentials plugini ile ilgili tüm şeyler Türkçe hale getirildi, artık hataya pay yok.
Oyna kısmımız güzelleştirildi, renk uyumu sağlandı, diğer kısımlarda da aynı olay yapıldı.
Oyunlarımız şunlardır, girdiğiniz zaman ayrı bir haritaya gidersiniz, oyuna 6 kişi daha girdiği zaman sayaç başlar ve oyun başlar.
Sıra Mahmut abide, Mahmut abi size haftalık ve aylık olmak üzere coin verir, hemen Mahmut abi'ye sağ tıklayalım.
Artık yeni güncelleme ile %100 değişen veya sıfırdan eklenen pluginlere/skriptlere geçelim.
/report [isim] yazıyoruz, yazmazsak bu uyarıyı alıyoruz.Bu komudu yazıp ENTER'a tıklıyoruz ve bekliyoruz.
Karşımıza şöyle bir alan geliyor, bu alanda herhangi birine tıklıyoruz, tek tek göstereceğim.
Bunlardan herhangi birine tıklıyoruz ve raporumuz gönderiliyor.
Eğer admin iseniz size şöyle bir bildirim gelecektir;
Bu mesaj raporlanan kullanıcı göstermektedir, TP atarak ya da /gamemode 3'e geçerek bu kişiyi takip edebilirsiniz.
Ban sistemimiz ise şöyledir,
5 saniye gibi bir kısa beklemeden sonra şöyle bir mesaj daha gelecektir.
Tamamen Türkçe hale getirilmediği için böyle bir mesaj geliyor.
Hemen komutu yazalım,
ENTER'a basıyoruz
Yine bekliyoruz ve şöyle bir mesaj beliriyor. Kullanıcı banlandı diye.
/ban yazıyoruz ve bekliyoruz, size şöyle bir uyarı gelecektir.5 saniye gibi bir kısa beklemeden sonra şöyle bir mesaj daha gelecektir.
Tamamen Türkçe hale getirilmediği için böyle bir mesaj geliyor.
Hemen komutu yazalım,
ENTER'a basıyoruz
Yine bekliyoruz ve şöyle bir mesaj beliriyor. Kullanıcı banlandı diye.
Şuanlık gösterebileceğim Pluginler ve Skriptler bunlar, en yakın zamanda daha çoğu eklenecektir, teşekkürler!
Olumlu & Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, beğendiyseniz "like" butonundan Bayıldım!'a tıklamayı unutmayın :)
Son düzenleme: