takendisiyim
Bununla ilgili ben de kendi içinde bir araştırma yaptım ama, örnek hiçbir döküman bulamadım. Elimde bununla ilgili bir yabancı veya Türkçe örnek olsa, işim kolay aslında.uğraştırır ama mythicmobsun kendisistemi ile moba variable skilleri ekleyebilir ardındanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.özelliği ile %mythic_var_<oyuncuismi>_varismi% placeholderı ile PAPI ile heryerde gösterebilirsin, setvar addvar skillerini kullanman lazımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
takendisiyim
Discordlarında sordum. Sorun çözüldü.maalesef bende internetten tam bir örnek bulamadım, setvar addvar içeren farklı skiller mythicmobs discordunda mevcut arama ile bakabilirsiniz belki istediğiniz örneği oradan bulabilirsiniz, başarılar.
Mob1Killed: TriggerConditions: - varisset{var=target.Boss1Kills} orElseCast FirstMob1Killed Skills: - variableadd{var=target.Boss1Kills;a=1} FirstMob1Killed: Skills: - setvariable{var=target.Boss1Kills;val=1;save=true}- skill:Mob1Killed @trigger ~onDeathBüyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!