ÇözüldüMythic Mobs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efe123123123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
selamlar mythic mobs plugini ve excellent creates plugini kullanıyorum mythic mobs tarafından doğurulan boss/yaratığın excellent creates plugini yani binevi itemsadder lı bir eşyayı öldüğü zaman bulunduğu konuma düşürmesini istiyorum bir kaç şey denedim fakat bir sonuç elde edemedim bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim

Bossun öldüğü yere istediğiniz eklentiyle kasa düşürmek zor olabilir fakat anahtar gibi bir şey düşürtmeyi deneyebilirsiniz sizin için daha basit olacaktır iyi forumlar.

Bossun öldüğü yere istediğiniz eklentiyle kasa düşürmek zor olabilir fakat anahtar gibi bir şey düşürtmeyi deneyebilirsiniz sizin için daha basit olacaktır iyi forumlar.
düzgün belirtememişim kusura bakmayın zaten anahtar düşürmeye çalışıyorum beceremedim nasıl olduğu hakkında bilginiz varmı

düzgün belirtememişim kusura bakmayın zaten anahtar düşürmeye çalışıyorum beceremedim nasıl olduğu hakkında bilginiz varmı
Ben size küçük bir alıntı paylaşabilirim ama mythic boss çok kapsamlı bir eklenti kavramak biraz zaman alıyor küçük projelerde tavsiye etmem.

Kod:
Skills:
  - command{c="give <trigger.name> stick 1"} @trigger ~onDeath

Uzun bir süre önce skriptle beraber bağlamıştık ödül kısmına bir güncelleme gelmiş olabilir kontrol etmenizde fayda var.
Kod:
Rewards:
  - air{command=ödülver %player% ejderhaderisi 3;top=1}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl