Tanıtım MysticSky Discord Bot - 57 Komutlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkaç komutu ve menüleri dışında klasik ve Google'da bulunabilecek bir bot. Yine de elinize sağlık :)

Son düzenleme:
Bot paylaşmışsın eleştiriye açık ol. Satış yaptığının kanıtı;

Kanka sana şöyle bir baktım da milletin yaptığı her şeye karşı çıkan milletin emeklerini görmeden eleştiri yapan bir kişiliğin var, söylesene bana her şeye laf falan atıyorsun ya bu ortamda en iyisi sen misin :) Birde sana tavsiye öyle her şeye ön yargı ile yaklaşma. SATIŞ YAPMIYORUM dediğim halde halen satış yapıyorsun demen de çok saçma, bak sana tekrardan diyorum kendini FAZLA KASMA
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

burada satıyor mu ? konuşmak için konuşuyorsun. .d
Ekli dosyayı görüntüle 124362
Kendini öne çıkartma çabasında kanka boş ver .d
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç komutu ve menüleri dışında klasik ve Google'da bulunabilecek bir bot. Yine de elinize sağlık :)
Teşekkür ederim

Satış yapıyorsun, ***** bot code yee moruq bütün serverlarda bu kodları bulursun bi de glitch üff moruq

Satış yapıyorsun, ***** bot code yee moruq bütün serverlarda bu kodları bulursun bi de glitch üff moruq
herşeye olumsuz eleştiri yapıyorsun herşeye bi yorumun var gerçekten herşeyi en iyi sen yapıyorsun okey tamam

Takmayın şunu ya EmirhanSHN bu. Takılacak kişimi, kişide de denmez ama nyse. Boş yapar durur.

Hepimizin alışık olduğu klasik Discord botlarının yanı sıra daha çok emek sarf edilen özgün bir bot yapımı olmuş ki şahsen çok da beğendim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl