_exalina
o 10037 custom modelli paper ne ise onu /serveritem add para olarak ekleyip örneğin bossu kesen kişiye o eşyayı vermesi içinde /serveritem give para 1 %player% komutunu kullanabilirsinMerhaba mystic mobs plugininde boss u öldürdüğümüzde paper düşmesini ve paper ın custom modelinin 10037 olmasını istiyorum ama ben bunu yapmaya çalıştığımda bana düz paper veriyor custom model olan halini değil ItemsAdder kullanıyorum
Pain Tom#9203
peki nasıl bu komutu boss öldüğünde çalıştırabilirim?o 10037 custom modelli paper ne ise onu /serveritem add para olarak ekleyip örneğin bossu kesen kişiye o eşyayı vermesi içinde /serveritem give para 1 %player% komutunu kullanabilirsin
_exalina
mythicmobs elitebosses ile birlikte çalışmıyor mu, elitebosses'dan boss oluşturursun 1. 2. ve 3.lük ödüllerini ayarlayabilirsinpeki nasıl bu komutu boss öldüğünde çalıştırabilirim?
Pain Tom#9203
elite boss olmuyor böyle bildiğiniz bi ayar falan varmı? dediğim gibi yani öldüğünde server item give komutunu çalıştıracak?mythicmobs elitebosses ile birlikte çalışmıyor mu, elitebosses'dan boss oluşturursun 1. 2. ve 3.lük ödüllerini ayarlayabilirsin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!