Çözüldü MYSQL Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuratTepeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuratTepeli

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
xMuratBey

Discord:

Yok

Selam ben eklentiler için mysql ayarlamak istiyorum
xampp uygulaması ile yapılıyor sanırım ama vds ye mi kurmam gerek ve kurmam gerekiyorsa başka vds ye falan nasıl taşıyabilirim?

Bunu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile yapabilirsiniz. VDS'e
'i indirdikten sonra kayıt olmanızı istiyecek kullanıcı isminize dokunmanızı önermem, şifrenizi unutmayacağınız bir şey yapmanız önemli. Bunları yaptıktan sonra bir plugini nasıl bağlıyıcağını merak ediyorsan örnek olarak AuthMe plugini mySQLHost kısmına 127.0.0.1, mySQLPort'a 3306, mySQLUsername root (Ya da koydugunuz kullanıcı ismi), mySQLPassword'a belirlediğiniz şifreniz. Eğer sizden mySQLDatabase'de istiyorsa heidi SQL'de locahost'a sağ tıklayarak yeni bir database (Veritabanı) oluşturup onun ismini girebilirsiniz.

Bu arada 127.0.0.1'ı sunucunuz ile MySQL aynı makinadaysa kullanabilirsiniz. Sunucunuz ile MySQL farklı makinalardaysa ip 127.0.0.1 yerine o ip adresini yazmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl